• BIST 10206.37
  • Altın 2393.897
  • Dolar 32.2094
  • Euro 34.6269
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Kavakpınar gençleri spora yönlendiriyor

Kavakpınar gençleri spora yönlendiriyor
Pendik Kavakpınar Spor Kulübü Başkanı Abdullah Çakır, üç yıl önce göreve geldiklerinden bu güne önemli çalışmalara imza attıklarını ve 218 lisanslı sporcu sayısına ulaştıklarını söyledi.

SUÇ ORANLARI DÜŞTÜ POLİSTEN TEŞEKKÜR BELGESİ GELDİ

Kavakpınarszpor Kulübü Başknı Abdullah Çakır, kulüple ilgili gelişmeleri anlattı. Yönetim olarak üç yıl önce işbaşı yaptıklarına dikkat çeken Çakır, önemli hizmetlerin altına imza atmayı başardıklarını söyledi. Başkan Çakır, "Pendik Kavakpınar Spor Kulübü olarak Pendik’in en büyük mahallesi olan ve ülkenin her yöresinden insanların ikamet ettiği Kavakpınar'daki gençlerimizi çeşitli kötü alışkanlaklardan kurtulmaları ve insanlara faydalı olmaları ve en azından çevresine zarar vermemeleri noktasında kolları sıvadık. Çok şükür, bu hedefimizde de başarıya ulaştık.Bunun en güzel kanıtı ise  Çamçeşme Polis Merkezi  tarafından suç oranlarının düşmesi üzerine verilen teşekkür belgesi olmuştur."dedi.

KAVAKPINAR'DA 218 LİSANSLI SPORCU

Kulüp Başkanı Abdullah Çakır, 218 lisanslı sporcu ile Kavakpınar Spor Kulübü'nün sporda da başarılı sonuçlar almaya başladığını, bu başarıdaki  en büyük payın Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e ait olduğunusöyledi. Çakır ayrıca,  Kavakpınar Spor Kulübünün talebi üzerine Güllübağlar Mahallesi'nde bulunan  Halı Saha tesislerini Pendik Kavakpınar Spor Kulübü için tasis ederek kulübe son derece moden bir spor tesisi kazandıran Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'e özellikle teşekkür ettiğini belirtti.

Uzun yıllar sokak aralarında, apartman altındaki izbe yerlerde hizmet veren spor kulübünü modern bir mekana kavuşturduklarını belirten Çakır, Güllübağlar'da bulunan Halı Saha Spor Tesislerinin akşam saatlerinde Pendik Kavakpınar Spor Kulübüne hizmet verdiğini, gün düz saatlerinde ise Güllübağlar Mahallesi gençlerinin emrinde olduğnunun altını çizdi.

Pendik Kavakpınar Spor Kulübü Başkanı Abdullah Çakır, Kavakpınar Mahale Esnafı, İş adamı ve vatandaşlardan Kavakpınar Spor Kulübüne sahip çıkmalarını istedi.

Kavakpınar'ın Türkiye'nin en büyük mahallelerinden birisi olduğunun altını çizen başarılı başkan Abdullah Çakır, "Potansiyeli olan büyük bir mahallemiz var. Ancak bu potansiyeli, spor için, çocuklarımızın geleceği için iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Biz yöneticiler çocuklarımızın geleceğini düşünmek durumundayız. Mahalle halkının da bize destek olmaları halinde yavrularımızı kötü alışkanlıklardan kolaylıkla koruyabiliriz. Bu konuda hepimize sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımızı sağlıklı, ahlaklı ve faziletli yetiştirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Pendik Kavakpınar Spor Kulübü Başkanı Abdullah Çakır, hedeflerinde öncelikle Mahalle sınırları içinde Pendik Kavakpınar Spor Kulübüne yeni bir tesis kazandırmanın yanısıra Voleybol ve Baketbol olmak üzere iki spor dalı daha kurmak olduğunu sözlerine ekledi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113