• BIST 10003.72
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Kartal'da tam bir kabus yaşadık

Kartal'da tam bir kabus yaşadık
Pendikspor Başkanı Sami Bayram, Kartal deplasmanınında arkadaşlarının canlarını zor kurtardığını söyledi.

Pendikspor Başkanı Sami Bayram, yerel medyayla aylık olağan toplantısını Pendispor tesislerinde gerçekleştirdi. Prgrama Sami Bayram ile birlikte, yöneticiler Yılmaz Yıldız, Nurettin Karakaya, Nurettin Akbulut ve Murat açık'ta katıldı.

Ligde artık son düzlüğe girildiğine dikkat çeken Bayram, şampiyonluk şanslarının halen devam ettiğini söyledi. Lider Giresunspor'un 6 puan gerisinde oduklarına dikkat çeken Pendikspor Başkanı, " Sezonun tamamlanmasına 5 hafta var. Biz kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bunu başarırsak gruptan şampiyon olarak PTT 1. Lige çıkacağımıza inanıyoruz. Teknik heyetimiz ve yöneticilerimiz hedefe kilitlenmiş durumdalar. Hedef doğrultusunda şampiyonluk primi belirledik. Futbolcularımıza yürekten inanıyoruz."dedi.

GÜMÜŞHANE MAÇI ÇOK HEYECANLI OLDU

Kalan haftaların oldukça stresli geçeceğine de vurgu yapan Başkan Bayram, " Geçtiğimiz hafta sahamızda oynadığımız Gümüşhanespor maçı kadar heyecanlandığım başka bir maç hatırlamıyorum. 1-0 geriye düştüğümüz karşılaşma takımımızın 2-1 lehine sonuçlandı. İkinci yarının tamamını ayakta izledim. Hop oturup hop kalktım. Golümüzün geldiği dakika olan 87'inci dakikaya kadar büyük bir heyecan yaşadık. Hakem son düdüğü çalana kadar bu heyecan devam etti. Oyuncularımızın üstün gayretleriyle 3 puan almasını bildik. Bundan sonraki maçlarda aynı heyecana sahne olacak. Artık final haftalarına girdik. Tüm Pendik kamuoyunun desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımız stadı doldursun , futbolcularımıza destek versin."şeklinde konuştu.

İki hafta önce deplasmanda oynadıkları Kartal maçını da unutamadığını söyleyen Sami Bayram, Kartal'da tam bir kabus yaşadıklarını söyledi. Hiç bir yönetici arkadaşının protokole alınmadığını ifade eden Bayram, " Yönetici arkadaşlarımızı adeta taraftarın önüne attılar. 94 dakika küfür yedik. Her türlü saldırıya uğradık. Bu maçta üzüldüğüm kadar hiç bir maçta üzülmemiştim. Halbuki biz komşu iki ilçenin takımıyız. Aramızda kardeşlik hukuku olmalı. Biz kendilerini Pendik'te çiçeklerle karşıladık, her türlü misafirperverliği gösterdik. Güler yüzle karşıladık. Ancak üzülerek söylüyorum ki, bırakın karşılanmayı, her türlü küfüre ve hakarete maruz kaldık. Kendilerini Allah'a havale ediyoruz."dedi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113