• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 7 °C

Kartal bu seçimde tarih yazacak

Kartal bu seçimde tarih yazacak
Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, muhalefetin projelerini engellemeye çalıştığını belirterek, ?AK Parti başladığını bitirir. 7 Haziran?da başladığımızı bitireceğiz? dedi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İDRİS GÜLLÜCE KARTAL’DA

Çevre ve Şehircilik Bakanı, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Kartal Cevizli Mahallesi'ndeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.  Esnaf ziyareti Sonrasında Cevizli Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Güllüce, açılışta vatandaşlarla buluştu.

Programına ara vermeden devam eden Güllüce, Akşam namazını Soğanlık Ulu Camide kılarak, cami cemaati ile sohbet etti. Daha sonra Soğanlık Yeni Mahalle Teşkilatının organize ettiği salon toplantısına katıldı.

Program Ak Parti Kartal İlçe Başkanı M. Mehdi Akman’ın konuşmasıyla başladı. Akman, “ 7 Haziran seçimleri ülkemizin temel taşı olacak bir gün, dolayısıyla biz AK Parti olarak yeni Türkiye’ye adım atacak 7 Haziran seçimleri için var gücümüzle çalışıyoruz.  İnşallah 8 Haziran’da yeni Türkiye’ye hep beraber uyanmış olacağız. Tabi bu süreçte bizim yapacağımız en önemli çalışma yıllardır vesayetçi rejimlerle hazırlanmış anayasanın değiştirilmesidir. Aslında şimdiki anayasa tam bir diktatörlük anayasasıdır. Normalde iktidarda olan bir gücün anayasayı değiştirmemesi düşünülemez. Bu anayasanın Türkiye’nin bütünlüğünü kapattığını, özellikle hak ve özgürlükler yönünden kısıtlayıcı maddeler içerdiği için değiştirilmesi gerektiği inancındayız. Bizde muhalefet buna öncülük etmesi gerekirken, muhalefet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayarak bu anayasa değişikliğine engel olmak istiyor.” şeklinde konuştu.

Muhalefetin her türlü hayasızlığı ve iftarayı attığıbir seçim saüreci yaşadıklarına dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “7 Haziran seçimleri ülkemize, insanlarımıza, Kartal’ımıza, mahallemize ve islâm alemine hayırlar getirsin. 7 Haziran seçimi gibi garip bir seçim görmedim. Bütün muhalefetin vatandaşın kafasını karıştırmak için her türlü iftiranın, hayâsızlığın akla hayâle gelmeyen çirkinliklerin yapıldığı bir seçim süreci yaşıyoruz.”dedi.

Güllüce, vatandaşlardan anayasayı değiştirecek yetkiyi de istediklerini kaydederek “Bu anayasa 12 Eylül darbesinin anayasası değil midir? AK Parti ne yaptı, bu anayasayı değiştirmek için dediki feragat ve fedâkarlık ediyorum. Benim 325 milletvekilim var 2 üye vereceğim sizlerde 2 şer üye verin 8 kişi oturup bu anayasayı değiştirsin dedi. Oturdular 75 maddeye kadar geldiler, sonra aldıkları emirle biz anaysa değişikliğinde yokuz dediler.”

“Ben özellikle bakan olduktan sonra daha iyi fark ettim. Devletin yapısı çok hantal, iş yürütemiyorsunuz,  bizler gece 2-3 e kadar çalışıyoruz. Sistem çok yavaş işliyor sistemin daha hızlı çalışması için yeni anayasaya ve başkanlık sistemine ihtiyacımız var.”

“AK Parti Hükümeti borçları temizledi, 2001  yılında bütçede para yoktu. Eskiden memur maaşları borç alarak ödenirdi, şimdi ise borç aldığımız rakamların daha fazlasını zekât olarak ihtiyaçlı durumdaki ülkelere veriyoruz."diye konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

 















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113