• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

KABLO ÜRETİM SEKTÖRÜNDE KALİTE ÇITASI YÜKSELİYOR

KABLO ÜRETİM SEKTÖRÜNDE KALİTE ÇITASI YÜKSELİYOR
ALVES KABLO ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARINA ENTEGRE TESİSLERİYLE ÜRETİM AĞINI GENİŞLETİYOR.

ALVES KABLO, Başkent Ankara’da hızlı büyüme ivmesine sahip yenilikçi bir firma olarak kablo üretim sektöründe hizmet veriyor. Ülkemiz alt yapısına önemli katkılarda bulunan firma, çok çeşitli ürün yelpazesini bünyesinde barındırıyor.

eo_05581.jpg

Firma global ve yerel pazarda tercih edilen sertifika ve belgelerle gerek yönetim sistemlerinde gerek ürünlerinde dünya standartlarında hizmet sunuyor. Büyüme ve teknolojik ilerleme sürekliliğini hedefleyen ALVES KABLO, ürün grubunu genişleterek, kablo sektöründe hasıl olan her ihtiyaca cevap veriyor.

Kendi dinamiklerinin yanı sıra iç ve dış pazar için gerekli olan uluslararası standartlara entegre olan firma, kapsamlı bir kalite politikası uyguluyor.    Bu politika, yüksek teknoloji ile en iyi ürünü uygun fiyata üretebilme hedefi koyuyor. Tüm ürünlerde standartlar gereği testlerin uygulanmasını sağlamak ve ürün kalitesini sürekli iyileştirmek ise üretim politikalarının bir diğer parçası olarak ifade ediliyor.

eo_05598.jpg

 Ayrıca 2 adet kalite laboratuvarı olan firma, burada sağlam kablolar üretmek için gerekli olan bütün testleri yapıyor.

IEC, HAR, TSE gibi kuruluşlar tarafından belirlenen standartlar kapsamında  hizmet sunan ALVES KABLO, bu belgeler sayesinde güvenli ve çevreye duyarlı üretim yaptığını garanti etmiş oluyor.

İster hizmet ister üretim sektöründe olsun, ülkemizde faaliyet gösteren bütün firmaların uluslararası standartlar kapsamında çalışması, kalkınma hızımız ve yurt dışındaki saygınlığımız bakımından büyük önem taşıyor. Özellikle Avrupa Birliği ülkeleri ile ticaret yaparken avantaj sağlayan ISO standartları üretim kalitesini yükseltmekte etkin rol oynuyor.

img_6263.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113