• BIST 11007.37
  • Altın 5743.85
  • Dolar 42.5228
  • Euro 49.5529
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

İyilik yolculuğuna katılın

İyilik yolculuğuna katılın
Sadakalarınız dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin hayatına dokunuyor. İşte Bangladeş'ten Tanzanya'ya, Suriye'den Nijer'e kadar uzanan bu yolculuk, iyiliğinizle mümkün oldu.


???? Bangladeş
Geçen yıllarda Gunabati köyüne ulaştırdığımız yardımlarla, sel altında kalan insanlar günler sonra ilk kez sıcak yemek yiyebilmişti.

???? Suriye
Rasmiyye Teyze, sadakanız sayesinde down sendromlu oğlu Ahmet'i ilk kez muayeneye götürmüş, 'Allah hayırseverlerden razı olsun.' diyerek dua etmişti.

???? Nijer
Abdurrahman'a bir tekne ulaştırmıştık. İlk söylediği söz: 'Artık başkasına kira ödemeyeceğim.' olmuştu.

????Kırgızistan
Palmira paketini alınca içine bakar bakmaz gözlerini kocaman açtı ve sevinçle 'ooooo!' diye bağırdı. Yeni kalem kutusu ve boya kalemlerini çok sevdiği gözlerinden belliydi.

Tüm bu güzellikler, sadakanızla mümkün oldu. Gelin, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşalım; iyiliği bugün de yeryüzüne birlikte yayalım.

Bağış Yap
 
 
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113