• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

İstanbul'un muhtarları Pendik'te

İstanbul'un muhtarları Pendik'te
Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği birinci Olağan Genel Kurulu Pendik Musiki Dernegi Merkezinde yapıldı.

Yaklaşık 6 ay önce kurularak faaliyete başlayan ve başkanlığını Ümraniye Tatlısı Mahalle Muhtarı Cezmi Temur’un yürüttüğü İstanbul Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği birinci olağan genel kurulu geçtiğimiz 25 mayıs 2013 Cumartesi günü Pendik Çadırcı İş Merkezindeki Musiki Derneği Merkezinde gerçekleştirdi.

İstanbul Anadolu Yakası İlçe temsilcilerinin katıldığı kongre Cumartesi günü Gözdağı Sosyal Tesislerinde kahvaltı programıyla başladı. Kahvaltı programının ardından musiki derneği merkezinde toplanan İstanbul Anadolu Yakası Muhtarları 3 yıllığına yeni tönetim kurulunu oluşturdu.

Geçici başkanlığı yürüten Ümraniye Tatlısı Mahalle Muhtarı Cezmi Temur, bu göreve yeniden getirildi. Ev sahipliğini Pendik Batı Mahalle Muhtarı İbrahim Coşkun’un yaptığı olağan genel kurul toplantısında, yeniden seçilen Cezmi Temur, yaptığı konuşmada, "Amacımız Anadolu Yakası'nda muhtarları bir çatı altında toplamak ve birlikte hareket etmektir. Federasyon kurma ve katılma kararı aldığımız kongremizde bizlere desteğini esirgemeyen muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Bugün burada almış olduğumuz önemli ve kalıcı kararlarla hep ileri daha ileri hedeflerle planlarımızı yaptık. Amacımız oluşumu daha da genişleterek bir federasyon çatısı altında faaliyet göstermektir."dedi.

Pendik Batı Mahalle Muhtarı İbrahim Coşkun, Sülüntepe Mahalle Muhtarı Tuncer Yeni, Sanayi Mahalle Muhtarı Sabri Altun, Doğu Mahalle Muhtarı Bekir Yılmaz ve Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı İsmail Haşhaş ile Tuzla Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Nütfü Çola ve İçmeler Mahalle Muhtarı Kemal Şahin kongreye birlikte katılıldılar.





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113