• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

İlçe’de İl’de yanlış yaptı

İlçe’de İl’de yanlış yaptı
Pendik Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı ve CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Gündoğdu aday adaylığı sürecinde kendisini yanlız bırakmayan partililerle birdeğerlendirme toplantısında buluştu.

Bilal Gündoğdu, yaklaşık 100 kişilik bir partili topluluğuyla Ada Tesisleri'nde geçtiğimiz 24 ocak Cumartesi akşam yemeğinde biraraya geldi. Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada 7 ay gibi uzun bir süre kendisini bıkmadan usanmadan destekleyen CHP’li örgüt mensuplarına teşekkür etti.  CHP aday adayı, yapılan ön seçimi ve gelinen noktayı Pendik CHP’yönetimi ile İstanbul il yönetiminin birlikte Pendik halkına yapmış oldukları bir haksızlık olarak tanımladı.

Gündoğdu, "Pendik’te CHP aday adayları olarak 8 kişi yarıştık. Çokta  demokratik  bir yarış oldu. Ancak bir ön seçim yapıldı ve bu seçimde üç arkadaş ipi göğüsledik, birisi adaylıktan çekildiğini açıkladı. Tuncer Özyavuz ve  Bilal Gündoğdu olarak genel merkeze ismimiz sunuldu. Ancak ilçe başkanı ve yönetimi ile il başkanı ve yönetimi nedense tavırlarını benden yana değil Tuncer Özyavuz’dan yana koydular. Neden diye sorulduğunda, Tuncer bey çok yüksek oy almış ön seçimde dediler. Doğrudur, ancak bizde sorduk; bu kararı verirken iyi düşündünüz mü bu arkadaşın nasıl bir meziyeti, özelliği ve başarıları var ki diğer 7 aday adayının toplamından çok daha pazla oy oranına ulaştı? Gerçekten Pendik iyi analiz edilse ve iyi anlatılsaydı bizim adaylığımız üzerinde genel merkezin birleşeceğine hiç kuşkumuz yoktu. Pendik için hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Biz yine hep birlikte partimiz için elimizden gelen çalışmayı yapmaya hazırız ve yapacağız."dedi.

Gündoğdu, "Seçime iki ay gibi kısa bir süre varken Pendik İlçe Başkanı tatilde, belediye başkan adayı ise piyasada yok. Pekale sevgili CHP’liler, sizlere soruyorum bu seçim nasıl kazanılacak? Sonrada şikayet edip AK Parti seçimi nasıl kazandı deme lüksümüz yok. Seçim sahada ve sandıkta kazanılır. Bizimkiler ise tatilde ve yatmada seçim kazanmayı düşünüyorlar. Takdir CHP’lilerin ve kamuoyunundur." ifadesinde bulundu.









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113