• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

İç Mekan Led Ekran Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İç Mekan Led Ekran Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Hem gün ışığında hem de karanlıkta yüksek performans göstermeyi başaran led ekranlar son dönemin en popüler ürünlerden bir tanesi haline geldi.

Sektör ayırmadan işletmelerin çok büyük bir kısmı ürünlerini tanıtmak, kampanyalarından bahsetmek ve misafirlerini mağaza içerisinde yönlendirmek için led ekranları tercih ediyor.

Led ekranlar temelde iç ve dış led ekran olarak ayrılmakta. İç mekan led ekran modelleri özellikle AVM’lerin içerisinde hizmet veren işletmeler için olmazsa olmazlar arasında. Biz de sizler için bu harika ürünleri satın alırken dikkat etmeniz gereken etmenleri bir araya getirdik.

Size Özel Boyutlarda Üretilen Ekranlara Yönelin

Led ekranları satın alırken birçok farklı seçeneğiniz olacak. Hem satın alacağınız yer hem de satın alacağınız ürün konusunda karşınıza çıkan seçenekleri iyi bir şek       ilde analiz etmeniz gerekiyor. Led ekranların boyutu ne olursa olsun yüksek görüntü kalitesi elde etmek mümkün. Ancak sahip olduğunuz yeri en iyi şekilde kullanmak da büyük önem taşıyor.

Profesyonel firmalar ile iletişime geçerek iç mekan led ekran teklif alacaksınız her zaman kendiniz için en iyi boyutları talep etmeniz gerekiyor. Firmanın sürekli olarak ürettiği standart boyutlardan bir tanesini tercih etmek zorunda değilsiniz. Kendi ölçümleriniz ile en iyi boyutları belirlemekten kaçınmayın.

Ekranların Enerji Tüketimi Çok Önemli

Satın alınacak olan led ekranlarda en önemli etmenlerden bir tanesi enerji tüketimi. İç mekan led ekran fiyatları çok uygun düzeylerde seyrediyor diye yüksek enerji tüketimi sarf eden bir ürün alırsanız uzun vadede ciddi bir zarara uğrayabilirsiniz.

İç mekanda kullanılan led ekranlar işletmelerin açık olduğu her an hizmet vermeye devam eder. Bu sebeple de önemli bir enerji tüketimi söz konusudur. Eğe tüketim yüksek seviyede olursa her ay ödenecek olan elektrik faturaları işletmeleri endişelendirebilir.

Ekran Parlaklığı Hizmet Kalitesi Anlamına Geliyor!

Led ekranlarda ekranın ulaşabileceği maksimum parlaklık düzeyi önemli bir etmen. Dış mekanlarla iç mekanlar karşılaştırıldığında dış mekanlarda her zaman daha yüksek parlaklık düzeyine ulaşabilen ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. İç mekan led ekran teklif alırken bu kıstası göz önünde bulundurmanız şart.

Gereğinden daha yüksek bir parlaklığa çıkan led ekranları alarak misafirlerinizi rahatsız etmemeniz gerekli. Bu ürünlere yüksek ücretler ödemenize de gerek olmayacak.

Uygun Fiyatları Yakalamanız Şart

Alacağınız teknolojik ürünlerin tamamında olduğu gibi led ekranlarda da fiyatlara dikkat etmeniz gerekiyor. Profesyonel üreticilere yönelim gösterirseniz her zaman en iyi iç mekan led ekran fiyatları ile karşılaşabilirsiniz. Aracılar tarafından sizlere ulaştırılan led ekranlara gereksiz ücretler ödemek zorunda kalacaksınız. Araştırmanızı iyi bir şekilde yaparak bundan kaçınmanız gerekiyor.

Uzun Süreli Garanti ve Onarım Desteği Olmalı

Led ekranları satın aldığınızda çok uzun süre kullanmayı amaçlarsınız. Üreticiler de genellikle binlerce saatlik garantiyi sizlere kolayca sunabilirler. Ancak led ekranların çok dayanıklı bir yapıda olması bazı firmaların garanti süresini düşürerek daha uygun fiyatlarda led ekranlar satmasına sebep oldu. Haliyle bu da led ekran kullanıcıları için bir tuzak oluyor.

Aldığınız iç mekan led ekran uzun süre bozulmadan kullanılabilir. Ancak sizin bu riski almamanız gerekiyor. Her zaman uzun süreli garantilerle ürünleri satın almanız şart. Gerektiğinde onarım hizmetinin de veriliyor olması çok önemli.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113