• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Havalimanı Araç Kiralamanın Avantajları

Havalimanı Araç Kiralamanın Avantajları
Havalimanları insan trafiğinin fazla olduğu ve buna bağlı olarak hizmet ihtiyacının arttığı bölgeler arasında yer alıyor.

İnsanların artık zamanı daha tasarruflu kullanmak istemeleri ulaşımda havayolunu tercih etmelerini sağlıyor. Karşılaşılan en büyük sorun ise havalimanlarının genellikle şehirlerden uzak yerlerde bulunmasından dolayı uçuş sonrası havalimanından ayrılma süreci olarak göze çarpıyordu. Fakat son zamanlarda bu sorunun üstesinden gelinmiş gibi duruyor. Artık taksilerin pahalılığı ve toplu taşımaların kalabalıklığı yüzünden havalimanlarında araç kiralama iyice yaygınlaştı. Mega şehir İstanbul’un iki büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama işlemleri oldukça yaygınlaştı. Havalimanı araç kiralamanın avantajları oldukça fazla ve insanlar da bu uygulamadan oldukça memnun gözüküyorlar.

 

Zaman Tasarrufu Havalimanından Araç Kiralamanın En Büyük Avantajı Oldu

Uçakla İstanbul’a seyahat eden yolcular Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan araç kiralama işlemini tercih etmeye başladı. Uçuş yorgunluğunun üstüne havalimanlarında uzun süreler toplu taşıma beklemek zorunda kalan yolcular bu soruna çok pratik ve kolay bir çözüm bulmuşlar gibi gözüküyor. Geçen yıllara göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan araç kiralama oranları gözle görülür şekilde arttı.

Bir Diğer Avantaj Havalimanından Araç Kiralamanın Daha Ekonomik Olması

İstanbul’da önceden havalimanlarına inen yolcuların ilk tercihi taksi kullanmaktı. Fakat son zamanlarda taksi fiyatlarının pahalılaşması sebebiyle yolcular bu seçenekten vazgeçti. Artık yolcuların birinci önceliği Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama olmuş gibi duruyor. Bu sayede insanlar taksi ücretiyle tek bir yere gitmektense havalimanlarından araç kiralayıp istedikleri gibi seyahat etmeye başladı.

Havalimanından Araç Kiralamak Diğer Alternatiflere Göre Daha Rahat

Yorucu geçen bir yolculuktan sonra insanlar daha fazla yorulmak istemiyor. Uzun süre gökyüzünde seyahat ettikten sonra çok kalabalık olan toplu taşıma araçlarını kullanmak insanları daha da çok yoruyor. İşte bu yüzden havalimanlarında oto kiralama uygulaması oldukça popülerleşti. Her gün yüzlerce insan uçuşlarından sonra rahat bir şekilde yolculuklarına devam edebilmek için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan araç kiralama işlemi yapıyor.

İstanbul’da Araç Kiralama Sektöründe Patlama Yaşanıyor

Türkiye'nin en fazla nüfusa sahip şehri olan İstanbul'da araca ihtiyacı olanlar ya da araç fiyatlarından dolayı araba alamayanlar için araç kiralama en çok tercih edilen ulaşım şekli oldu. Şehrin iki havalimanından biri olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama büyük bir ilgi görüyor.

Havalimanlarından Araç Kiralamanın Avantajlarını Maksimuma Çıkarma Yolu

Miniyol, Türkiye genelinin yanı sıra İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetleri sunan kullanıcı dostu bir online araç kiralama pazarı olarak biliniyor. Kullanıcılara araç kiralamayı kolaylaştıran teknolojik bir altyapı sağlayarak araç kiralama sektörünü dönüştürmek amacıyla bu yola çıktılar.

Fiyat avantajları ve çeşitli rent a car firmalarını karşılaştırma olanağı ile Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama işlemleriniz her türlü durumda daha da kolaylaşıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113