• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Gündoğdu örgütüyle kahvaltıda buluştu

Gündoğdu örgütüyle kahvaltıda buluştu
CHP Pendik Belediye Başkanı Aday Adayı Bilal Gündoğdu, 29 haziran Cumartesi günü Ada Tesisleri'nde kahvaltılı bir program düzenledi.

Kahvaltılı programa, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Bekar, ilçe başkanı Halit Temiz ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programın ilk konuşmasını ilçe başkanı Halit Temiz yaptı. Temiz, "Pendik’te iyi bir atmosfer yakaladık, aday adaylarımız, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulumuz hep birlikte önümüzdeki yerel seçimleri almak için var gücümüzle çalışmamızı sürdürmekteyiz. Bunu başaracak güç ve azim bizim örgütümüzde mevcut." dedi.

Temiz, "Önümüzdeki ramazan ayı boyunca aday adaylarımız ilçemize programlarını iletecekler. Bizde örgüt olarak tüm aday adayı arkadaşların iftar, teravih ve sahur programlarına katılacağız."dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Gündoğdu ise konuşmasında, "Hep birlikte şikayet ettiğimiz mevcut yönetimden kurtulmak için önümüzde sandık gibi bir fırsat var. Bu fırsatı iyi değerlendirip belediyeyi almak, CHP örğütünün yani bizlerin elinde. Aday olduğum takdirde ben belediye başkanlığı seçimlerini kesin olarak kazanacağımıza inanıyorum. İyi biliyorum ki, sizler de buna inanıyorsunuz. Birlik ve beraberlik içinde  2014’teki yerel seçimlere çalışmalıyız, inanın bunu başaracak güçteyiz." dedi.

Bilal Gündoğdu, Pendik’te 40 bin esnaf obulunduğunu, esnaf odası başkanı olarak kendilerini iyi tanıdığını, esnaf  camiasının kendisine oy vereceğinden emin olduğunu belirterek, örgüte, vatandaşa ve diğer kurum ve kuruluşlardan da oy alacağını, ancak esnaftan olan beklentilerinin çok daha fazla olduğunun altını çizdi.

Gündoğdu, son olarak, "Kim aday olursa olsun, diğer arkadaşlar adaylığı kesinleşen arkadaşımızın arkasında durmalıdır. Kenetlenip bu seçimi mutlak AK Parti’den almak durumundayız. Ben aday olamazsam söz veriyorum küsmek, darılmak yok. Aday arkadaşımızın ve ilçemizin emrinde olacam, yete rki belediye seçimlerini CHP’ye kazandıralım." dedi.









Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113