• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

GÜMÜŞAY'dan Yeni Yüksek Okul Müdürü'ne ziyaret

GÜMÜŞAY'dan Yeni Yüksek Okul Müdürü'ne ziyaret
Gümüşhacıköy Kalkındırma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Amasya Üniversitesi Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne görevlendirilen Prof. Dr. Zübeyir Turan'ı  ziyaret ederek  hayırlı olsun temennisinde bulundular.


 

    GÜMÜŞAY DERNEĞİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

      AMASYA- GÜMÜŞHACIKÖY  (Duyuru Gazetesi) Edib Ahmet CEYLAN. 
Başkan Abdülkadir Mert ve yönetim kurulu üyeleri GÜMÜŞAY DERNEĞİNİN amacını, misyonunu, vizyonunu, ilkelerini, hedeflerini, çalışma metodunu anlattıktan sonra;
    "Gümüşay Derneği" Başkanı Abdülkadir Mert çeşitli açıklamalarda bulundu. Başkan Mert, ilçenin verdiği göçün telafisi için istihdam sağlayıcı çalışmalara öncelik verilmesini, eski yerleşim yerlerinin kentsel dönüşümle fiziki yapısının güzelleştirilmesi gerektiğini, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için " BESİ ÖSB " nin kurulması, Sulama birliği yönetimindeki Balıklı Barajından, SULAMA SİSTEMİNİN yer altına alınmasını, su kaybının çok olduğunu, ilçemize tarımla ilgili bir 4 yıllık yüksekokul bölümünün açılması gerektiğini,  bakıma muhtaç kimsesizler için "HUZUR EVİ" açılmasının ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
    Amasya Üniversitesi Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zübeyir Turan Bey ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
“Buraya göreve geldiğim ilk günden itibaren okulu ve çevreyi inceledim. Burada bize düşen görev, Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu’nu bir adım daha ileriye taşımak gayreti olacaktır. Hedefimiz gerekli bilgilerle donanmış, uygulama becerisi yüksek öğrenciler yetiştirmek olacaktır” dedi. 
     Ziyaret hoş sohbet ve karşılıklı iyi dilek temenniler de bulunarak hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113