• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

EXCALIBUR'DAN OYUNSEVERLERE MÜJDE!

EXCALIBUR'DAN OYUNSEVERLERE MÜJDE!
Dünyayı kasıp kavuran futbol oyunu FIFA 21’e yakışır bir veda Casper ve Intel’den geliyor.

Casper ve Intel’in “Bu Heyecana Ortak Ol!” mottosuyla ortaklaşa düzenlediği ve tüm FIFA oyuncularının kayıt oluşturup katılabileceği Excalibur FIFA 21 Turnuvası elemeleri 25 Eylül’de başlıyor.

Klavye tuşlarının amansızca aşındığı, taktik ve koordinasyonun oyunculara zaferi getirdiği efsane oyun FIFA 21’e veda Casper ve Intel’den geliyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın ve Intel’in FIFA severler için ortaklaşa düzenlediği büyük turnuvaya kayıtlar başladı. 90 dakikalık mücadelelerin zafer ve ödülle taçlanacağı Excalibur FIFA 21 Turnuvası, Türkiye’nin futbol sevdalılarına espor dünyasındaki yerlerini alma fırsatını ve büyük finalde en iyilerle mücadele edip Excalibur G900 Gaming Laptop kazanma şansını tanıyor.

Excalibur FIFA 21 Cup’a Kayıtlar Başladı!

“Bu Heyecana Ortak Ol!” mottosu ile FIFA severlere duyurulan Excalibur FIFA 21 Turnuvası’nda geri sayım başladı. Kayıt sürecinin başladığı ve tüm FIFA oyuncularının katılabileceği turnuvada eleme maçları 25 Eylül’de başlıyor. Casper ve Intel’in sponsorluğunda gerçekleşecek turnuvanın eleme turları, çeyrek ve yarı final maçları ile 3.lük maçı tek maç üzerinden gerçekleşirken, final maçı ise 3 maç üzerinden yürütülecek. Şampiyonluk için her maçta 90 dakika ter dökecek sporcular, çalışmalarını, koordinasyonlarını ve yeteneklerini muazzam bir görsel şölen eşliğinde final sahnesinde de sergileyecekler. Finalde şampiyona verilecek büyük ödül ise Excalibur G900 Gaming Laptop olacak.

Büyük Final 3 Ekim’de! 

Casper ve Intel’in ortaklaşa düzenlediği Excalibur FIFA 21 Turnuvası’nın büyük finali ise 3 Ekim’de gerçekleşecek. Finallerin yayınlanacağı Twitch ekranında seyirciler, ünlü yayıncı Mete "Eastergamers" Özbey, FIFA severlerin yakından tanıdığı Ege Arseven ve Tuna Yurdakul’u sunucu ve analiz koltuklarında görecek. Ayrıca final müsabakalarına çıkan oyuncular Ege Arseven ve Mete “Eastergamers” Özbey’in yanı sıra Fenerbahçe Espor'dan Mert Güven, Galatasaray Espor'dan Berk Taşçı ile oynama şansı da yakalayacaklar.

Oyuncular, Casper ve Intel’in FIFA 21’e veda niteliğinde gerçekleştireceği sezonun en büyük turnuvalarından Excalibur FIFA 21 Turnuvası’na https://www.casper.com.tr/s/excalibur-fifa21-cup linkinden kayıt oluşturabilir, final müsabakalarını https://www.twitch.tv/egearseven Twitch kanalı üzerinden takip edebilir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113