• BIST 10173.42
  • Altın 2447.597
  • Dolar 32.2702
  • Euro 34.934
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 1 °C

Esnaflardan Şenol Ata'ya büyük destek!

Esnaflardan Şenol Ata'ya büyük destek!
İstanbul'un en başarılı kooperatiflerinden biri olan Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu 14 Ocak'ta Elit Düğün ve Kongre Salonu'nda gerçekleştirilecek.

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 

Her fırsatta "evladım gibi görüyorum" dediği kooperatifi başkanlık yaptığı süreçte parmakla gösterilen kurum konumuna  getiren Şenol Ata,  bayram havasında geçmesi beklenen genel kurul için çalışmalarına hız kesmeden  devam ediyor. Bu süreçte ziyaretlerini yoğunlaştıran Şenol Ata'ya  kooperatif ortakları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve esnaftan da  destek çığ gibi büyüyor. 

ESNAF DİK DURUYOR: SIRT ÇEVİRMEYİZ

Geçmişini bildikleri, dişiyle tırnağıyla kazıyarak bir yere gelen ve en önemlisi de geldiği yeri hiçbir zaman unutmayan Şenol Ata gibi bir değere sahip olmanın kendileri için bir gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan esnaf "zor günümüzde yanımızda olana iyi günümüzde sırt çevirmeyiz" diyerek desteklerini açıkça ifade ediyor. 

BAŞKAN ATA İLGİDEN MEMNUN KALDI 

Gösterilen  ilgiden son derece memnun kaldığı gözlenen Başkan Ata da, hayatının  her alanında  kendisine verilen desteği boşa çıkarmadığını belirterek, "14 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz genel kurul projelerimiz için bir milat olacak. Göstermiş olduğunuz ilgi ve vermiş olduğunuz desteğe kayıtsız kalmayacağımızı bilmenizi isterim. Ülke olarak   herkes için 'zor' tabir edebileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz. İnşallah bu dönemi de esnafımızla el ele vererek en kongreyi atlatacağını" şeklinde konuştu. 

ATA: ESNAFIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR 

Sıfırdan aldığı kooperatifi günümüz şartlarında ulusal bir bankanın vermiş olduğu yıllık kredi tutarının iki katı, üç katı  fazlasını verebilecek konuma getiren Başkan Ata, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her zaman istikrar yanlısı bir adam oldum. Yaptıklarıyla övünen, bunu birilerinin gözüne sokmak için gayret edenlerden olmadım hiçbir zaman... Sıfırdan aldığım bir kooperatif vardı ve bugün geldiğimiz nokta  ortada. Herkes, özellikle de benim esnafım, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Beni bu kurumun başına sizler getirdiniz. Ve buradan da ancak sizin rızanızla inerim." İfadelerini kullandı.

nomal-toplu-med5.jpg

normal-recep-dus.png


normal-dustus-med3.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113