• BIST 10739.57
  • Altın 2511.269
  • Dolar 32.2117
  • Euro 35.01
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Esnafa da tüketiciye de kazandırıyoruz

Esnafa da  tüketiciye de kazandırıyoruz
Pendik Markalar Beraberliği (PENMAB) yöneticileri bugüne kadar olan icraatlarını anlattı.

Amacımız, esnafın ve tüketicinin birlikte kazanması

PENMAB Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Çoşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Selim Halıcı, Nuri Beşinci, ve Serkan Savaşan ile birlikte faaliyetler hakkında bilgi verdi. PENMAB Başkanı Kaan Coşkun, "2013 yılında kurduğumuz derneğimiz henüz bir yılını doldurmasına rağmen bizim de  öngörmediğimiz bir başarı çıtası yakaladı.  Pendik’te başlattığımız Markalar Beraberliği projemiz ilçe sınırlarını aşarak büyük bir atılım yaptı. Şimdiden 12 bin 200 kullanıcıya ve 65 üyeye ulaşarak ilk bir yılda hedeflenen rakamların üzerinde kullanıcıya ulaştık. İnsanlarımızın  gösterdiği ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir." dedi.

Kaan Coşkun, Pendik Markalar Beraberliği'nin bu projesiyle Türkiye’de en önde gelen dernekler arasında şimdiden yerini aldığını da belirtti. PENMAB Kart Projesi sayesinde bugüne kadar toplamda 618.320,00 (Altıyüz On Sekiz Bin Üç Yüz Yirmi Türk Lirası) lira   indirim sağlanarak bu miktar vatandaşın cebinde kaldı.

Sadece PENMAB Kart projesi değil sosyal ve kültürel projelerininde olduğunu belirten Coşkun, "Önümüzdeki günlerde  sürpriz projelere imza atacağız. Adeta kamu yararına çalışan dernek gibi hizmet yapıyoruz. Bu projelerden dernek olarak hiçbir maddi kazanç elde etmiyoruz." diye konuştu. Coşkun, "Kuruluş aşamasında siyasete mi oynuyorlar yada birilerine karşı dernek kuruyorlar gibi yakıştırmalar yapıldı. Böyle bir niyetimiz hiçbir zaman olmadı. Bizim derdimiz hem esnafımız, hem de vatandaşımızın kazanacağı projelere imza atmaktır. Çok şükür bunu da başarmış durumdayız."diye konuştu.

Pendik’in markası olan Pendikspor için önemli bir proje çalışması yaptıklarına da dikkat çeken Başkan Coşkun, " PENMAB  olarak bir diğer hedeflimizde  Pendikspor’a trübün kalitesi getirmek. Bu amaçla yeni bir çalışma yürütüyoruz."dedi.

PENMAB’ın ü9nü ilçe sınırlarını aştı. Yöneticiler, Tuzla’dan bir grup girişimcinin kendilerine başvurarak PENMAB’ın kuruluş ve oluşumu  hakkında bilgi istediklerini ve Tuzla'da da böyle bir oluşum hedefledikleri ve kendilerinden yardım istediklerini dile getirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Coşkun,  yönetim kurulu üyelerinden Fırat Sarıdoğan, Emrah Durası ve Murat Antep'in kendi istekleriyle  yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini önümüzdeki günlerde bu üç arkadaşın yerine daha aktif ve çalışkan önemli isimlerin yönetime gireceğini söyledi.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113