• BIST 10032.27
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Erdinç Kılıç, "Haksızlığa uğradık."

Erdinç Kılıç, "Haksızlığa uğradık."
MHP ilçe Başkanlığı görevinden alınan Erdinç Kılıç, yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çamlık Mahallesi'ndeki Ali Haydar Usta Kebapçısı'nda üyelere iftar verdi.

Pendik MHP Eski İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, fesh edilen yönetim kuruluna verdiği iftar yemeğinde görevden alınma olayının haksızlığına vurgu yaptı. Bunun kendileri için bir son olmadığını aksine yeni bir başlangıç olduğunu kaydeden Kılıç,  “Yiğit düştüğü yerden kalkar” dedi.

Teşkilat üyelerinin katıldığı iftarda Pendik MHP Eski İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, helalleşme konuşması yaparken duygulu anlar yaşandı.  4 yıldır görevde olduklarını ve seçimle göreve geldiklerini belirten Kılıç, “Sizlerle çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdim. Ben hepinizden razıyım, Allah sizlerden de razı olsun. Sizinle birlikte yaptığımız çalışmalarla Pendik’te  yüzde 6 olan MHP oyu yüzde 10’lara yükseldi. Amacımız sizinle birlikte belediye başkanlığı seçim dönemi geçirmekti. Ne yazık ki genel merkezimiz tüzük maddelerine dayanarak ilçe teşkilatımızı fesh etti ve bu yarışa müsaade etmedi. Oysa çok güzel hazırlanmıştık. Pendik Milliyetçi Hareket Partisi, efendi duruşu, toplumun her kesiminden insanıyla dikkatleri üzerine çekmiş önemli ölçüde oyunu arttırmıştı. Dört yıldan bu yana ekibimizle ciddi çalışmalara imza attık. Böyle bir görevden el çektirilmenin olabileceğini aklımızın ucundan dahi geçirmemiştik. Tüzüğün 52. ve 54. maddesi gereğince yönetimden düşürüldük. Ben sizlere bir şey söyleyemiyorum, bu akşam  burada bulunuyor olmanız bile haksızlığa verilecek en güzel cevap diye düşünüyorum. Hani büyüklerimizin bir sözü vardır “Yiğit düştüğü yerden kalkar” diye biz asıl şimdi başlıyoruz “ diyerek sözlerini tamamladı.

Bilindiği gibi MHP Pendik İlçe Başkanlığı Genel Başkanlık yarışında Koray Aydın'a destek vermişti. Görevden almanın altında yatan nedenin bu olduğu ifade ediliyor.













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113