• BIST 10643.58
  • Altın 2498.656
  • Dolar 32.2363
  • Euro 35.0716
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

EN İYİ ÖDÜLLER

EN İYİ ÖDÜLLER
Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi Sponsorluğunda PESİAD'ın gelenekselleştirdiği Pendik'te Yılın Enleri Ödül Töreni, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsamettin Koçak, Başsavcı Fehmi Yılmaz, Pendik Müftüsü Z

“Yılın Enleri” ödüllerini

yine yat gezisinde aldı

 


PESİAD Başkanı Ahmet Cin, yaptığı konuşmada her yıl büyüyen Türkiye’ye paralel olarak Pendik’in de ekonomik alanda bu büyümeye katkılarının da arttığını ifade etti. Toplam ihracatta Pendik’in payının binde ikilerden 820 miyon lira artarak binde altıya yükseldiğini belirterek memnunuyetini belirtti ve teşekkür etti.

Geziye programı dolayısıyla Üsküdar‘dan katılan Kenan Şahin ise konuşmasında Pendik‘te hayatta geçirmeyi hedefledikleri 100 projenin 20’sinin yapımının devam ettiğini, 46’sının ihalesinin yapıldığını, 20’sinin ihalesinin de yıl sonuna kadar gerçekleşeciğini belirtti. Pendik’in 2-3 yıl içinde çehresinin tamamen değişeceğini ifade etti. Başkan Şahin, her alanda Pendik’e katkı sağlayan firma ve iş adamlarına da teşekkür etti.

Ödül töreninde bu yıl Pendik‘in markası olarak Dumankaya seçilirken, İstihdam dalında ise Sabiha Gökçen Havaalanı’nda hizmet veren ve 630 kişi çalıştıran Türkiye Yer Hizmetleri firması ödül aldı..

En Çok Kurumlar Vergisi Verenler Kategorisinde, Türk Ytong Sanayi A.Ş, Evas Ev Aletleri, Teknik Katı Atık Yönetimi Tic.Ltd.Şti.

En Çok Gelir Vergisi Verenler Kategorisinde, Yusuf Deniz, En Çok İhracat yapanlar Kategorisinde, Gedik Kaynak San.Tic.A.Ş, En Çok İstihdam Sağlayanlar Kategorisinde: Gedik Kaynak San.Tic .A.Ş TGS Yer Hizmetleri A.Ş, HAKMAR, Proje Ödülü, Pendik Belediyesi (Yer altına indirilen Çevreye Duyarlı Çöp Konteynırları kapsamında) Pendikten Doğan Markalar, Dumankaya Yatırımcı Ödülü, İl Özel İdaresi (Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi) PESİAD’ı destekleyenler Kategorisi, Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi (Yılın Enleri 2012 Ana Sponsoru) Bahattin Yaman (Eski Denetim Kurulu Üyesi)

 

















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113