• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

En büyük özel hastaneyi açtı

En büyük özel hastaneyi açtı
Pendik Kurtköy’de bulunan Emsey Hospital’in açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbuk Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, milletvek

Türkiye’nin en büyük özel hastanesini Başbakan Erdoğan açtı

Hastanenin açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, “Biz iktidara geldiğimizde Türkiye'yi 4 temel üzerinde yükselteceğimizi söylemiştik. Eğitimde büyük adımlar attık, atıyoruz. 81 vilayetimizin tamamında üniversitemiz var. Sağlık alanında çok büyük gelişmelere imza attık. Her şey devletin eliyle olmaz dedik. Ne dedik? Kanuni bize örnek oldu. Sağlıkta dönüşüm programımızla tüm vatandaşlara ulaşan sağlık hizmetleri sunmaya başladık. İlaçların bütün eczanelerden temin edilebilmesi, aile hekimliği uygulaması, 9,5 yıldaki reformlarımızdan bazıları. Sağlık personeli sayısını artırarak her anlamda sağlığın kalitesini yükselttik. Pendik'te devlet hastanesi kurduk. Marmara Üniversitesiyle birlikte hizmet veriyor. 2 Önemli hastane var. Şimdi burada EMSEY. Bizden önce bu tür şeyler var mıydı? Ancak dispanser, sağlık ocağı! Şİmdi böyle. Çünkü biz size sevdalıyız. Türkiye'yi 2023'te dünyanın en büyük ekonomilerinden biri yapacağız” dedi.

Doktorlar başta olmak üzere sağlık personeline yönelik saldırıları şiddetle kınadığını belirten Başbakan Erdoğan, ''Sağlık personeline yönelik hiçbir saldırıya, hiçbir densizliğe karşı müsamahamızın olmadığı bilinmelidir. Sadece teşekkürü ve takdiri hak eden bu kardeşlerimizin daima yanındayız. Desteğimiz daima onlarla beraber'' diye konuştu.

Son günlerde gündemi meşgul eden kürtaj ve sezaryen konusuna da değinen Erdoğan, “Sağlık Bakanlığımız bununla ilgili yasa tasarısını hazırlıyor. Kısa zamanda meclise sunacağız”dedi.

Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının ardından hastanenin açılışı protokolün de katılımıyla gerçekleştirildi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113