• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

En anlamlı kermes Velibaba'da

En anlamlı kermes Velibaba'da
Velibaba İlk ve Ortaokulu, Okul Aile Birliği, öğretmen, öğrenci ve velilerin ortaklaşa düzenlediği kermes, 13 nisan Pazar günü okul bahçesinde adeta bir bayram havasında gerçekleşti. Kermesin tüm geliri Velibaba Okul yararı için kullahnılacak.

 

Kermesi Okul Müdürü Yaşam Yozgatlıoğlu, mahalle muhtarı, öğretmenler, veliler ve çok sayıda çevre esnafı ziyaret etti. Velilerin ve öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri Velibaba Halkına sunduğu kermes kapsamında çok sayıda stand oluşturuldu. Tatlılardan, tuzlulara, giyimden oyuncağa  zengin içeriği ile dikkat çeken kermes, büyük ilgi gördü. Kermese olan ilginin yoğunluğundan memnun olan okul aile birliği üyeleri, okulları için bir şeyler yapmanın haklı gururunu yaşadılar.

 

 

Velibaba İlk ve Ortaokulu, Okul Aile Birliği Başkanı Derya Yakut, düzenledikleri kermes hakkında verdiği bilgide, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapmış olduğumuz etkinliğimizle öğrencilerimizle Velibaba Halkı, öğretmen ve velilerimiz arasında samimi, sıcak ilişkiler geliştirebileceğimiz ortam oluşturmaya çalıştık. Bunu da başarabildiğimizi görmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşıyoruz. Özellikle öğrencilerimizle birlikte bu tür projeleri hayata geçirmemizde desteklerini sürekli gördüğümüz bölgemizin hayırsever esnaflarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sunuculuğunu Müdür Yardımcısı Hatice Dedehayır’ın yaptığı Kermes Programında konuşan  Velibaba İlk ve Ortaokul Müdürü Yaşam Yozgatlıoğlu, "Okulumuzun geleneksel hale getirdiği kermesimiz bu güne kadar ki en yoğun katılımlı kermes oldu.  Kermesimizde başta okul aile birliği başkanı Derya Yakut olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, Döne Satılmış, Sevgi Duran, Durmuş çiçek ve Saadet Akkılıç, hayırsever esnafımız, öğretmen, öğrenci, velilerin yanısıra tüm emeği  geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.

 

Bir okul bayramı şenliği içinde yapılan kermeste Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi Öğrencileri birde canlı müzik ziyafeti çektiler.













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113