• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Emsey Hospital Türkiye'deki ilk özel hastane oldu!

Emsey Hospital Türkiye'deki ilk özel hastane oldu!
Sağlık sektöründe TURQUALITY® kapsamına alınan ilk özel hastane olmayı başaran EMSEY HOSPITAL, ulusal ve uluslararası ölçekte ses getiren başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

EMSEY HOSPİTAL TURQUALITY® KAPSAMINA ALINDI

Uluslararası standartlarda sunduğu kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti ile kısa zamanda Türkiye’nin öncü sağlık kuruluşlarından biri olan Emsey Hospital dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY® marka destek kapsamına alındı.

Emsey Hospital Genel Müdürü Prof. Dr. Hayreddin Yekeler, ‘‘Sağlık turizminde Türkiye’nin uluslararası rekabet gücünü kaliteli ve etkin sağlık hizmetleri sunumuyla daha yükseğe çıkaran hastanemiz, TURQUALITY® programına dâhil edilen ilk özel hastane olarak kendi sektöründe lider konumunu pekiştirmiştir. Odağında markalaşma, hedefinde ise Türkiye’den Dünya markaları çıkarmak olan Turquality® akreditasyonu ile uluslararası hizmet sektöründe Türkiye’nin ve Türk markalarının gücünü arttırmak için yeterli donanım ve vizyona sahip olduğumuzu tescillemiş oluyoruz’’ diyerek sağlık sektöründe yakaladıkları başarının bir tesadüf olmadığını, kuruluştan kısa bir süre sonra Joint Commission International (JCI) akreditasyonunun yanında, Türkiye’de  sağlık turizmi yetki belgesi alan ilk hastane olduklarını ve sadece 5 yılda, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan Türkiye’nin en önemli sektörel araştırmalarından Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Listesi’ne sağlık sektöründe 6. sıradan girerek Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil etme kabiliyetini daha önce de kanıtlamış olduklarını belirtti.

2012 yılında Türk Sağlık Sektöründe Referans Merkezi olma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Prof. Dr. Hayreddin Yekeler, ‘‘Seçkin akademisyen ve uzman hekim kadrosu, sürekli güncellenen ileri tıp teknolojisiyle insan hayatına değer katmaya odaklanan Emsey Hospital, temel değerleri ve öz sermayesi ile yurt içinde edindiği tecrübe ve başarısını uluslararası arenaya taşımanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Hedefimiz, Turquality Marka Destek Programı’nın gücüyle sağlık turizminde uluslararası rekabet üstünlüğümüzü tartışılmaz kılmak ve Türk Markası imajını dünya insanlarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunumuyla daha da güçlendirmektir.’’ şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113