• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Emniyet Müdürü muhtarların konuğu oldu

Emniyet Müdürü muhtarların konuğu oldu
Pendik'li muhtarların aylık toplantılarından birisi daha Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Harun Yıldırım yönetimindeki Muhtarlar Derneği, geçtiğimiz salı günü 18.30’da Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri'nde aylık olağan toplantısını gerçekeştirdi.

 

Muhtarların ekseriyetle iştirak ettiği toplantının konukları; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan,  Çiçeği burnunda İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sait Çoban, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Şaşmaz, Güvenlik Büro Amiri Serdar Çiçek ve Asayiş Büro Amiri Servet Demiray oldu.

 

Toplantıda konuşan Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım, "Bu toplantılarla kurumlar, meslekler arası dayanışma, tanışma ve sorunları ilk elden çözme konusunda bugüne kadar hayli mesafe katettik. Biraraya geldikçe, konulara hakim oldukça sorunlara daha kısa sürede çözüm buluyoruz. Bu günde yeni emniyet müdürümüz sayın Mehmet Sait Çoban'la birlikteyiz. Kendisiyle hem tanışmak, hem hemde sorunlarımızı anlatmak için davet ettik. Sağolsun bizleri kırmadı ve davetimize katılma nezaketi gösterdi."diye konuştu.

 

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sait Çoban ise konuşmasında, Pendik gibi İstanbul'un en büyük ilçelerinden birinde görev yapmaktan gurur duyduğunu, Pendik’i çok sevdiğini, böylesi bir toplantıya muhtarların kendisini davet etmesinden ayrıca mutluluk duyduğunu, çoğunlukla toplantıya iştirak ettiklerinden ötürü Pendikli Muhtarları kutladığını belirtti.

 

MUHTARLAR BİZE YARDIMCI OLUYOR

Muhtarlarla tek tek tanışan ve mahallelerdeki sorunlarını dinleyen Çoban, "Biz muhtarlarımızı emniyetin bir parçası olarak görmekteyiz. Muhtarlarımız, bizim için hayli önem arzetmektedir. Muhtarlarlarımızla birlikte çalışarak olası yanlışlıkların önüne geçmekte karalıyız. Muhtarlarımız mahallesini en iyi bilen ve emniyet birimlerine önemli ölçüde yardımcı olan mahallenin seçilmiş insanlarıdır." dedi.

 

Muhtarların asayiş konusunda yaptıkları şikayetleri tet tek not aldıran emniyet müdürü Mehmet Sait Çoban'a, en fazla şikayet, bazı mahallelerde  bir grup gencin esrar, eroin, bali kullandığını ve pitbol köpekleriyle gece yarılarına kadar vatardaşları huzursuz ettiği yönünde oldu.

Emniyet Müdürü Mehmet Sait Çoban, kendilerine ulaştırılan bu tür olumsuzluklara asla müsamaha etmeyeceklerini söyledi.













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113