• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Davut Çakır en çok çalışan aday adayıydı

Davut Çakır en çok çalışan aday adayıydı
Eski Pendik Belediye Başkan Yardımcısı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, Trabzon'da listeye giremedi.

Pendikliler Davut Çakır'ın aday gösterilmemesine üzüldüler. Pendik ve Büyükşehir Belediyeleri'nde başarılı hizmetlerin altına imza atan Davut Çakır, yaklaşık 1 yıldır Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürütüyordu. Bu görevinden milletvekili adaylığı için istifa eden Çakır, yaptığı çalışmalarla kısa sürede Trabzonlular'ın gönlünü feth etti.

Aday adaylığı sürecinde, ayak basmadığı ilçe ve belde bırıkmayan Davut Çakır, herkesimden insanla güçlü bir iletişim kurdu. Trabzonlular'da onun milletvekili adayı olmasını istediler. Ancak, listede ssadece 6 kişilik yer vardı.

Listeler açıklandıktan sonra bir açıklmma yapan milletvekili aday adayı, " Bu süreçte şahsıma destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Adaylık nasip olmadı. Takdir-i İlahi böyleymiş. Partimizin kararına saygı duyuyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aday olan arkadaşlarımızla 7 Haziran'a kadar omuz omuza mücadele edeceğiz. 2023 yolunda, güçlü Türkiye yolunda durmadan çalışacağız. "diye konuştu.

Davut Çakır'ın yaptığı teşekkür açılmasının tam metni.

"Teşekkürler Trabzon…

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilli seçimleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevimden istifa ederek sizlerin huzuruna çıktım.

Kısa süre içerisinde Beşikdüzü’nden Hayrat’a kadar Trabzon’un bütün ilçelerini gezdik. Temayül yoklaması öncesinde Teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Ardından Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ederek sahaya indik. Çarşı Pazar gezerek esnafımızla ve halkımızla buluştuk. 48 aday adayı arkadaşımızla Trabzon’da Ak Parti rüzgarı estirdik.

Aday adaylığı sürecinde bizlere gösterilen teveccüh ve duyulan güvene teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasında şahsımıza önemli bir destek veren il ve ilçe Gençlik Kollarımıza, il ve ilçe Kadın Kollarımıza, il ve İlçe Teşkilat Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Partimizin değerlerine şükranlarımızı sunuyorum.

Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik olarak yapılan temayül yoklamasında temayüle katılan bütün Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza ve yöneticilerimize de teşekkür ediyorum.

Aday adaylığı sürecimizde bizlere destek olan, yol arkadaşlığı yapan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.

Bugün Aday listelerimiz açıklandı. Listede yer alan Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Muhammet Balta’ya Trabzon’un Ayşesi Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’na, Eski İl Başkanımız Sayın Adnan Günnar’a, Sağlık Bakanlığı Eski Müsteşarımız Sayın Nihat Tosun’a ve Sayın Salih Cora’ya başarılar diliyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi 7 Haziran seçimlerine de aday arkadaşlarımızla omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Yeni Türkiye hedefimize, Yeni arkadaşlarımızla koşmaya devam edeceğiz. Partimizin 2023 hedefine ulaşabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamızı sürdüreceğiz.

İnşallah 7 Haziran’da Trabzon’da 6 milletvekilliğini de kazanarak 6-0’lık skorla 6 arkadaşımızı Ankara’ya göndereceğiz.

Adaylık sürecimizde bizleri bağrına basan bütün Trabzon’a selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum…

Teşekkürler Trabzon…"

Trabzon’un Adamı

Davut ÇAKIR






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113