• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Daha Yapacak Çok Hayır İşi Var

Daha Yapacak Çok Hayır İşi Var
Lider gençlerin yetiştirilmesi amacıyla başlatılans ?Geleceğe El Ver? projesi, düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Hem gönüllüleri hem de gençleri tebrik eden Belediye Başkanı Kenan Şahin ?Bu maya tuttu. Daha yapacak çok hayır işi var. Allah bu işe

Pendik Gönülver Derneği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan  ‘Geleceğe El Ver’ projesi, düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. ‘Topluma örnek teşkil edecek, lider gençler yetiştirilmesinin’ amaçlandığı projede  yer alan gençlere sertifikaları Crowne Plaza’da verildi.  Gençler, programda sunumlarını yaparak bugüne kadar gerçekleştirdikleri  faaliyetleri kısaca anlattılar. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşavirleri Emre Toploğlu ve Ömer Faruk Terzi’nin de katıldığı etkinlikte mini bir konser de veren ‘Geleceğe El Ver’ projesi gençleri, müzikal becerilerini de göstermiş oldular.

Başkan Şahin; “Daha yapacak çok hayır işi var”

Programın açılış konuşmasını yapan Gönülver Derneği Başkanı Gülbahar Durmuş,  2014 yılında başlayan  ‘Gelece El Ver’ projesine katılan gençlere teşekkür ederek, “Bu gençlerimiz çok kıymetli işler yaptılar”  dedi.   Programa katılan Belediye Başkanı Kenan Şahin ise hem Gönülver Derneği’ni hem de gençleri tebrik ederek, “Bu maya tuttu. Allah bu işe gönül verenlerden razı olsun. Gönüllülerle görevlilerin yaptığı işte kalite farkı oluyor. Bunu bu projede de görüyoruz” şeklinde konuştu. Gençliğin insan hayatında önemli bir dönem olduğunu belirten Başkan Şahin;  “Gençlik, enerjinin fazla,  ancak tecrübenin az olduğu bir dönem. Bu anlamda gençleri doğru ve iyi yola yönlendirmek gerekiyor.” diyerek  daha yapacak çok hayır işi olduğunu vurguladı.




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113