• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

CZN Burak'tan babası hakkında suç duyurusu!

CZN Burak'tan babası hakkında suç duyurusu!
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren CZN Burak, dolandırıldığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

Babasıyla arasındaki tüm ilişkiyi koparan CZN Burak, dolandırıldı iddialarına sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte CZN Burak'ın milyonları üzen o açıklaması


Aslen Hataylı olan CZN Burak, yaşanan deprem felaketi sonrası deprem bölgesine elinden geldiğince yardım yapmaya çalıştı. Ancak bu süreçte babasının engellemeleriyle karşı karşıya kaldı. 

BABASIYLA DAVALIK OLDU!

Depremzedelere yardım eli uzatmasının önüne geçilmesine dayanamayan CZN Burak, babasıyla olan tüm bağlarını kopardı. Tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan fenomen isim, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu.

"HERKESİN BİR İMTİHANI VAR BU HAYATTA"

Babasının tarafından dolandırıldığı iddia edilen CZN Burak konuyla ilgili ilk kez sosyal medyadan açıklama yaptı. Ünlü fenomen; "Bazısı için para daha önemli geliyormuş. Bende bunu yeni öğrendim. Hayat tecrübe ediyorsun. Yaşamadan bilemiyorsun bazı şeyleri. Herkesin bir imtihanı var bu hayatta. Bizde imtihanımızı başlıyoruz. Diyecek başka bir şey yok. Hayat devam ediyor. Konuşmaya gelirsek konuşacak o kadar çok şey var ki. Ama ben her zaman susmayı tercih ettim her zaman. Ta ki canımın bu kadar yanana kadar. Ama gerçi herkesin bir imtihanı var hayatta..." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK MESAJLARI YAĞDI!

Açıklamasıyla milyonları üzen CZN Burak'ı sevdikleri yalnız bırakmadı. Sosyal medya hesabından "Her zaman yanındayız", "Hep birlikte tekrar ayağa kalkacağız" gibi birçok destek mesajları yağdı. KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113