• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Çoşkun muhtarlardan destek istedi

Çoşkun muhtarlardan destek istedi
MHP Pendik Belediye Başkan Adayı İbrahim Çoşkun, meslektaşlarıyla Ada tesislerinde biraraya geldi.

MHP Pendik Belediye Başkan Adayı İbrahim Coşkun, geçtiğimiz cumartesi günü Pendikli muhtarları kahvaltıda konuk etti.

 

Pendik’li 20 mahalle muhtarının iştirak ettiği toplantıda ilk sözü alan MHP İlçe Başkanı İbrahim Çam, "Siz değerli mahalle yöneticileriyle böylesi bir günde biraraya gelmekten ve sizlerle birlikte olmaktan hayli mutlu olduğumu açıkça söyleyeyim. Bizim belediye başkan adayımız eğitimci ve aynı zamanda sizin gibi halen muhtarlık görevini yürüten sizlerin bir meslektaşı. Sizlerin sorunlarını en iyi bilen adayla yola çıktık. Doğal olarak en fazla desteği de sizlerden almak hakkımız diye düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde bir mahalle muhtarını zilarete gittik ve soğuktan adeta donduk. İçerisi hiç ısınmıyor, elektirik sobası konmuş. Ancak kendikini ısıtıyor. Sizler bunları hakediyor musunuz çok basit bir kaynakla bu sorun giderilebilecekken maalesef  yetkililer tarafından görmezden geliniyor. Bizim iktidarımızda asla böyle bir şeye müsaade etmeyiz."dedi.

 

Belediye Başkan adayı İbrahim Coşkun'da konuşmasında, "Uzun yıllar eğitim camiasının içinde son 10 yıldır da Batı Mahalle Muhtarlığı görevinde bulunan çok eski bir Pendik’li olarak  sizlere  söylüyorum ki; Pendik’in bir çok sorunu var ve bunları en iyi bilenlerden birisi de benim. Başta Pendik’in imar sorunu var. En önemli ve can alıcı bir sorun. İnanın sorunun çözümü o kadar zor değil.  Ben bu sorunun çok kolay çözüleceğine inanan bir kardeşiniz olarak bu yola çıktım ve sizlerden destek aldığım taktirde de bu işi başaracağız.  Seçimi kazanmamız halinde Pendik’te her şey çok daha iyi olacak. "dedi. Coşkun, "Mevcut belediyemizin yaptığı iyi işler de var. Kendilerine iyi yapılan işlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İyi işlerden birisi de benim bulunduğum muhtarlık binamdır. Yapılan iyi işleri asla görmemezlikten gelemeyiz. aAncak biz daha iyisini yapacağız. Hizmet ederken de sizler bizim rehberimiz olacaksınız. Halka rağmen değil halkla birlikte hareket edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Pendik’li Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım, yaptığı konuşmada medeni cesaretinden dolayı İbrahim Coşkun'u tebrik etti ve yolunun açık olması temennisinde bulundu.

 

Daha sonra karşılıklı soru ve cevap şeklinde geçen toplantıda tüm muhtarlar meslektaşı MHP Pendik Belediye Başkan Adayı İbrahim Coşkun’a başarı dileklerinde bulundular.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK


















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113