• BIST 9078.43
  • Altın 3993.379
  • Dolar 38.4898
  • Euro 43.5628
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C

Bugün Dünya Yetimler Günü!

Bugün Dünya Yetimler Günü!
Banda Açe bölgesindeki bir yetimhanede iftar soframızı kuruyoruz. Hazırlıklar başlıyor, tatlı bir telaş var.
Sofrayı kuranların arasında tanıdık yüzler görüyoruz; yıllar önce burada büyüyen, şimdi ise hayata atılan yetimlerimiz. Bir zamanlar destek alan bu çocuklar, şimdi başkalarına destek oluyor. İyiliğin nasıl büyüdüğünü görmek umut verici. Bizim görevimiz ise onların yolculuğuna eşlik etmek ve dualarına 'Amin' diyebilmek.

Reşat Başer, Endonezya


Bugün Ramazan'ın 15. günü, Dünya Yetimler Günü.

Endonezya'da, Gazze'de ve dünyanın dört bir yanında yüz binlerce yetim, temiz yiyeceğe, yeni kıyafetlere, güvenli bir yuvaya ve eğitime ihtiyaç duyuyor.

Onlara uzatılan el sayesinde bugün onlar, başka yetimlere umut oluyorlar. Banda Açe'de gördüğümüz gibi iyilik nesilden nesile aktarılıyor.

Gelin, bugün iyiliği birlikte büyütelim; bir yetimin daha yüzünü birlikte güldürelim.
Destek Ol
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113