• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Boşanmak isteyen eşini öldürdü

Boşanmak isteyen eşini öldürdü
Pendik'te 3 çocuk annesi 10 yıllık eşini bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra adliyeye teslim olan İsak K.'nin polisteki sorgusu tamamlandı.

 

Pendik'te 3 çocuk annesi 10 yıllık eşini bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra adliyeye teslim olan İsak K.'nin polisteki sorgusu tamamlandı. Poliste ifade veren İsak K.'nın eşinin kendisinden boşanmak istediğini bu nedenle sık sık tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Kavakpınar mahallesi, Namık Kemal Caddesi üzerinde 17 Ocak 2012 tarihinde saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir ihbar üzerine adrese giden polis ekipleri BetülKoçak'I (28), bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu. Yapılan incelemede Betül Koçak'ın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirlendi. Olay kullanıldığı tespit edilen sustalı bıçak ise evde yapılan aramada bulundu.

İKİ SAAT SONRA ADLİYEYE TESLİM OLDU

Cinayet Büro Amirliği olayla ilgili soruşturma başlatırken olaydan iki saat sonra Pendikadliyesine giden Betül Koçak'ın eşi İsak K., eşini öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Polis ekipleri tarafından teslim alınan İsak K., Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Hırsızlık ve Yankesicilik suçlarından daha önceden polise geliş kaydı bulunan İsak K.'nın ifadesinde, eşinin kendisinden boşanmak istediğini bu nedenle sürekli kavga ettiklerini söylediği öğrenildi. Olay günü de sabaha karşı eve geldiğinde eşiyle aynı sebeple kavga ettiklerini anlatan İsak K.'nın, kavga sırasında uyanan bir çocuğunu evin dışına çıkarttıktan sonra mutfaktan aldığı bıçakla eşini öldürdüğünü söylediği belirtildi. İsak K.'nın daha sonra cinayeti işlemeden kapının önüne çıkardığı çocuğunu alarak ağabeyinin evine gittiğini durumu anlatarak biri halen cinayet işleyen evde uyuyan diğeri okulda bulunan çocuklarına sahip çıkılmasını isteyerek evden ayrıldığı ve adliyeye giderek teslim olduğu belirtildi.


Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113