• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Bir fenomenden daha skandal!

Bir fenomenden daha skandal!
Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Altın paylaşımlarıyla dikkat çeken fenomen Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık suçundan 30 ayrı şikayet yağdığı belirlendi.

Son olarak fenomene dair şoke eden bir ses kaydı ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni olan Nevra Bilem hakkında son günlerde iddialar dikkat çekiyor. İfadeye çağrıldığı da söylenen fenomen hakkında polise peş peşe şikayetler gidiyor. Mağdur sayısı da her geçen gün artıyor. 


ŞİKAYETLER PEŞ PEŞE YAĞIYOR!

Fenomenin dolandırıcılık yaparak gelir elde ettiği iddiaları sürerken Kanal D Ana Haber'de yeni iddialar gündeme geldi. Kanal D Haber'in aktardığı bilgilere göre, fenomen mağdurları artıyor, art arda şikayetler geliyor. Onlarca kişiyi mağdur eden Nevra Bilem hakkında iddialara göre 30 ayrı şikayet var.

f-xqyslwaaaoydl.jpg

NEVRA BİLEM'İN SKANDAL SES KAYDI

Son olarak ise fenomene dair şoke eden bir ses kaydı ortaya çıktı. Bir kişi fenomen yüzünden mağdur olup mesaj atınca aldığı yanıt şoke etti.

"BOLCA DUA ET O PARA SENİ BULUR" 

Nevra Bilem mağdura "Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum ayıramadığım için de bir ödeme yapmıyorum. Ben parasında değilim ben dolandırıldım yani, ben şu an kimseye güvenemiyorum. Allah nasip ederse sen duanı et Ramazan'da bolca duanı et o para seni bulur" dedi. Kanal D Haber'de fenomenin iddialar sonrası altın paylaşımlarını durdurduğu takılarını bile çıkardığı da iddia edildi. Aynı zamanda Nevra Bilem'in reklam paylaşımları da azaldı.

f-xqysmwiaan0ly.jpg

YAYINLARINI SÜRDÜRMEYE DEVAM ETTİ

O şikayetçilerin arasında bir depremzede de vardı. Altınlarını gösterdiği paylaşımlarla dikkat çeken Bilem'in takipçileri fenomene inanarak sosyal medya reklamı yaptığı mobilya firmasına parasını kaptırdı ama ünlü fenomen o markanın reklamını yapmaktan vazgeçmedi.

f-xqysoxiaak69j.jpg

"GÜVENLE ALABİLİRSİNİZ" DEDİ

Bilem, paylaşımında, "Güvenle alabilirsiniz, hiçbir sıkıntı çıkmayacak" dedi. Onlarca kişi, Nevra Bilem'in sözlerine inanarak alışveriş yaptı. Aylar geçti, ürünler kimseye teslim edilmedi.


Aralarında depremzedelerin de olduğu mağdurlar, Nevra Bilem'e mesaj attı. Dolandırıldığını belirten bir mağdur, Nevra Bilem'e mesaj attığını belirterek, "Whatsapp'tan ve instagram'dan yazdım. Engellendik. Bize hiçbir şekilde dönüş yapmadı" ifadelerini kullandı. Kaynak:Yasemin

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113