• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 7 °C

Bir buket çiçek eğitime çok katkı yaptı

Bir buket çiçek eğitime çok katkı yaptı
Tuzla 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Kurum ve Okul Müdürleri Toplantısı Halil Türkkan İmam Hatip Anadolu Lisesi' nde yapıldı.

Toplantıya Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Şube Müdürleri Hacı Osman Yırtıcı, Aydın Bora, Birkant Onat, Soner Can, kurum ve okul müdürleri tam kadro katıldılar.

Toplantıda konuşan Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, "Eğitim kenti Tuzla'da yöneticilik yapmak her eğitimciye nasip olmaz. Bu makamların kıymetini bilelim, bizler bugün başarılı olmuş ve akşam başımızı yastığa koyduğumuzda  oh be deyip rahatça yatan eğitim yöneticileri olmak yerine yarın daha iyisini nasıl yaparız diyebilen ve  uykuları kaçan eğitimciler olmalıyız.  Böylece çok daha başarılı olacağımız kaçınılmazdır. Tuzla'da eğitimin geleceğine yatırım yapmakla, geleceğimizin teminatı nesilleri yetiştiren bizler oldukça şanslıyız. Çünkü ilçede eğitim sevdalısı kaymakamımız ve eğitime gönlünü vermiş bir belediye başkanımız var. İtiraf edelim ki;  zaman zaman eğitim konusunda  ve proje üretmekte belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bizlerin hayli önünde yer almaktadır. Bu da biz eğitim yöneticileri tarafından taktirle karşılanmaktadır. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'da yaptığı konuşmada, "Tuzla'da eğitim içeren ne varsa belediye olarak hep destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Bizler Tuzla'nın gelecek 20 yılını kurtarmak istiyorsak mutlaka bugünden çocuklarımızın iyi eğitim almasını sağlamak durumundayız. Akıllı tahtalar, bilgisayarla,r teknolojik  imkanlar, hepsi mutlaka olmalı. Ancak en iyi eğitim siz eğitimcilerin gayretleriyle mümkün olabilir.  Bizleri üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz; iyi mekanlar, teknolojik imkanlar gibi, fakat en önemli görev siz eğitim yöneticilerine ve saygıdeğer öğretmenlerimize düşmektedir." düşmektedir dedi.

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'da konuşmasında, "Biz bir aileyiz, birimizin sorun ve problemi hepimizin problemi olmalı. Bu konuda gereken ne varsa günün 24 saati kaymakam olarak bana ulaşıp rahatça derdinizi adile getirebilirsiniz. Randevu almadan geçerken kaymakamlığa uğrayıp bir çayımızı içerek, aynı zamanda meramınızı anlatabilirsiniz." diye konuştu.

Daha sonra Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve kaymakam Ali Rıza Çalışır’a eğitime katkılarından ötürü birer buket çiçek takdim etti. Müdür Alireisoğlu, belediye başkanı Dr, Şadi Yazıcı’ya çiçek takdim ederken, geçtiğimiz eğitim-öğretim dönemi başında yapılan açılış programında kendisine bir çiçek verdiğini hatırlatarak, "Bunun karşılığında tüm okullar belediyemiz tarafından boyandı. Bu yıl size yine çiçek takdim ediyorum. " mesajını vererek belediyeden beklendierini espirili bir şekilde anlattı.









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113