• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Belediyecilik Milli Görüş'ün işi

Belediyecilik Milli Görüş'ün işi
Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç, geçtiğimiz Cumartesi günü yerel medya mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Duduzar Tesisleri'nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya çok sayıda yerel gazeteci katıldı.

 

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç, yerel seçimlerde iddialı olduklarını ve belediye başkanlığını kazanacaklarını ifade etti.

Kılıç, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: " Değerli Basın Mensupları öncelikle sizleri saygı, hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

Pendik, Anadolu yakasının en canlı, en güzel, en renkli ilçelerindendir. Burada memleketimizin her köşesinden, toplumun her kesiminden, her dünya görüşünden yedi yüz bin kişi yaşıyoruz. Bendeniz, bu güzel ilçemizde sizin adınıza belediyecilik yapmak üzere Saadet Partisinden adayım.

Biz siyaseti, kavga-dövüş ve ağız dalaşı olarak görmüyoruz. Bize göre siyaset dürüstlüktür, çalışkanlıktır, hizmetkarlıktır. Biz kimseye yüz çevirmeyiz, kapımızı kapatmayız. Beraber, kardeşçe, efendice, birbirimizin kıymetini bilerek, Pendik’i omuzlayacağız.

Pendik’te mutlaka yapılan güzel şeyler vardır, ancak genel olarak baktığımızda Pendik'in iyi yönetilmediğini hatta Pendik halkının haklarının yendiğini görüyoruz. Maalesef yönetim anlayışında halktan kopukluk, ayrımcılık, soğukluk, israf, usulsüzlük, eşitsizlik hüküm sürmektedir.

Bu seçimlerde ülkeye başbakan değil, Pendik’e belediye başkanı seçeceğiz. Biz diyoruz ki; bu seçimlerde öyle bir kazanacağız ki, kaybeden olmayacak. Önemli olan düşünce farklılıklarımız değil ortak noktamız olan Pendik’in menfaati ve geleceğidir.

 

Bu anlamda Belediye Başkanı seçildiğimiz takdirde mevcut belediye yönetiminin müspet projelerini devam ettirecek, ancak “Yeni Pendik” için olmazsa olmaz projelerimizi hayata geçireceğiz. Kadrolaşmayacağız, işinin ehli olan tüm belediye personeli ile siyasi düşüncesine hiç bakmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bunun yanında ilçemizde faaliyet gösteren bütün muhalefet partilerinin makul olan tüm proje ve önerilerini Pendik için uygulamaya koyacağız.Sadece siyasi partilerin değil sivil toplum kuruluşlarının ve Pendik’te yaşayan vatandaşlarımızın ilçemiz adına yapacağı tüm teklif ve önerileri değerlendireceğiz.

Biz, Yeni Pendik’i hep birlikte imar ve inşa etmek için, hakları korumak, mağduriyetleri önlemek adına gerektiğinde kendini feda edebilen, yumruğunu masaya vurabilen bir Belediye Başkanı olabilmek için geliyoruz.

Belli bir zümrenin, iktidarın değil halkı temsil eden belediye başkanı olmak için, belediyeyi borç batağına batırıp belediyenin gayrimenkullerini haraç mezat sattırmadan, kaynakları israf etmeden en güzel hizmetleri sunmak için geliyoruz.

“Rüşvet alanda verende melundur” levhasını Belediyenin girişine yeniden asmak için, yağmayı ve talanı önlemek, şeffaf, “halk meclisleri” ile tüm yönetim kadrosu ile milletin huzurunda hesap veren, temiz yönetim, temiz siyaset için geliyoruz.

Başkana ulaşmanın son derece kolay olacağı bir makam odası için projelerimizi hazırladık, bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve biz varız"

Toplantı Mahmut Kılıç'ın konuşmasından sonra soru - cevap şeklinde devam ederek sonlandı.




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113