• BIST 10474.97
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C

AK Parti Tuzla'da oy rekoru bekliyor

AK Parti Tuzla'da oy rekoru bekliyor
AK Parti Merkez yönetimi 30 Mart yerel seçimlerinde Tuzla'da büyük oy artışı bekliyor. Genel Merkezin de ve Tuzla teşkilatının da oy artışına inancı tam.

Tuzla, yerel seçimlerde AK Parti'nin en iddialı olduğu ilçelerden. Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın son beş yılda gerçekleştirdiği hizmetler, Tuzla'ya adeta çağ atlattı. Her alanda gerçekleştirilen belediye hizmetleri vatandaşın da memnuniyetini ziyadesiyle kazanmış durumda.

Dr.Şadi Yazıcı'nın şahsiyetinden kaynaklanan memnuniyet ise seçimlerde artı bir avantaj. Hizmetlere, doktor başkanın mütevazi ve alçak gönüllü kişiliği de eklendiğinde AK Parti'nin seçime rakiplerinden avantajlı bir şekilde girdiği seslendiriliyor. Yazıcı, taraflı tarafsız tüm Tuzlalılar'ın takdirini kazanmış durumda. Her şeyden önce vatandaşın güvenini kazanmış durumda. Tüm bu avantajlar AK Parti'yi Tuzla'da rakiplerinden önde kılıyor.

AK Parti'nin Tuzla'daki oy oranı yapılan kamuoyu araştırmalarında da yüzde 60'larda. Bu oran Tuzla'da şimdiye kadar bir siyasi partinin yakaladığı en büyük oy oranı olarak dikkat çekiyor.

Seçim çalışmalarında Tuzla'yı karış karış gezen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, kendilerine olan ilgiyi vatandaşın gözlerinden okuduğunu ifade ediyor.

Gittiği her yerde büyük bir coşku ve memnuniyetle karşılandığına dikkat çeken Şadi Yazıcı, " Tuzlalı vatandaşlarımız hak edene hak ettiğini vermeyi kıskanmıyor. Geçtiğimiz 5 yılda onların mutluluğu için, yaşam kalitelerini artırmak için mücadele ettik. Bir adanmışlık ruhuyla hizmet götürdük. Vatandaşlarımızın dertlerini dert edindik. Nasıl çözüm üretiriz diye kafa yorduk ve ivedilikle çözüm bulduk. Bugün Tuzla'ya son beş yılda 1 milyar doların üzerinde yatırım yapılmışsa, inanın bu, vatandaşımızın derdiyle dertlenmenin sonucunda ortaya çıkmıştır." diyor.

Önümüzdeki beş yılda çok daha güçlü projelerle halkın karşısında olacaklarına vurgu yapan Başkan Yazıcı, " Tuzlalıya verdiğimiz her sözü tuttuk. Şimdi yeni sözler veriyoruz. Allah ömür verirse bu sözlerimizi de yerine getireceğiz. Tuzla'yı İstanbul'un cazibe merkezi yapmayı planlıyoruz. Marina, metro, Havaray, üniversiteler, kültür merkezleri, sosyal tesisler, gönül elleri çarşısıyla Tuzlamız İStanbul'un en yaşanır ilçelerinden olacak."şeklinde konuştu.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113