• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

AK Parti oyunları boşa çıkaracak

AK Parti oyunları boşa çıkaracak
AK Parti Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi?ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti'yi sandıkta yenemeyeceklerini bilen çevreler ve güçlerin, gayri demokratik yollarla denedikleri tüm oyunların, milletin desteğiy

“AK Parti, milletin desteğiyle tüm oyunları boşa çıkaracak”


AK Parti Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti'yi sandıkta yenemeyeceklerini bilen çevreler ve güçlerin, gayri demokratik yollarla denedikleri tüm oyunların, milletin desteğiyle boşa çıkacağını belitti.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ak Parti Pendik Seçim Koordinasyon Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve İlçe Seçim Koordinasyon Başkanı Müslim Şahin ile görüşen Ataş, seçim çalışmaları hakkında genel bilgi aldı. Teşkilat ile de bir araya gelen Ataş, Kasım’da yapılacak erken genel seçimlerinin ülkenin geleceğiyle ilgili önemli eşiklerden biri olduğunu ve bu eşiği aşmak mecburiyetinde olduklarını dile getirdi. Ataş, AK Parti'yi sandıkta yenemeyeceklerini bilen çevreler ve güçlerin, gayri demokratik yollarla denedikleri tüm oyunların milletin desteğiyle Kasım’da yapılacak genel seçim sonrasında boşa çıkacağını belitti.


AK Parti, teşkilat disiplini ile daima bir adım önde

Teşkilatların inanç, eğitim, disiplin ve takip olmak üzere dört temel kolon üzerine kurulu olduğunu ifade eden Ataş, AK Parti’nin teşkilat disiplini ile daima bir adım önde olduğunu vurguladı. Ataş, kadın kollarından gençlik kollarına, ana kademeden mahalle teşkilatlarına kadar tüm partililere işlerinde kolaylık dileyerek ziyaretini tamamladı. 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113