• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

AH MESCİD-İ AKSA

Ali Kara

Bu gün Filistin topraklarında yapılan savaş,  bir Arap İsrail davası olmadığı gibi,  Filistin İsrail davası da değildir. Bu dava kelime-i tevhid ve kelime-i şahadeti okuyan, yeryüzündeki bütün ümmetin davası olduğu gibi, vicdan sahıbı olan bütün insanlığın da davasıdır.

Yani bugün Filistindeki din kardeşlerimizin başlatmış olduğu Aksa tufanı hareketi, aslında bütün müminlerin davasıdır. Zira onlar, yeryüzündeki tevhit ehli adına mücadele etmektedirler. Zira Mescid-i Aksa müminlerin birinci kıblesi, Efendimiz (s.a.v) in Miraca yükseldiği mübarek beldedir. Hz Ömer(r.a.) nın Selahaddin-i Eyyubinin ve Kanuni Sultan Süleyman’ın hatırasıdır.

Müslümanlar horoz masalına takılmış durumdadırlar.  Nedir horoz masalı:

"Bir horoz varmış. Her sabah, namaz vaktinde müminleri uyarmak için ezan vakti ötermiş. Bundan rahatsız olan komşusu, bir ay ezan vakti ötmeyeceksin   yoksa seni keserim demiş. Zavallı horoz bir ay ezan vakti ötmemiş. Ay sonunda komşu gelmiş, bir ay tavuk gibi gıdaklamaz isen, seni keserim demiş. Zavallı horuz can korkusuyla bir ay da tavuk gibi gıdaklamış. Ay sonunda gelen komşu bugün tavuk gibi yumurta yapmazsan akşama seni keserim demiş. Yumurtlama imkânı olmayan zavallı horoz, başını kaldırmış, Ya Rab keşke sabah ezanında öterken kesilseydim de, şehit olsaydım demiş."

Maalesef Müslümanlar bu hale düşmek üzeredirler.

Bir hadis-i şerifte:

“Her kim (kafirle) gaza etmeden ve gönlünde gaza etme arzusu taşımadan vefat ederse, bir tür nifak üzere ölmüş olur.” buyrulmuştur. (Müslim imare, Ebu Davud cıhat, Nesai cıhad) 

Çünkü müslümanın savaşacak gücü ve kudreti varsa, kendisine ihtiyaç duyulduğu anda, Allah yolunda cihada katılma zarureti vardır.  

Müslümanlar gaflet içerisinde iken, galiba Siyonist olmayan Yahudiler bu savaşı engelleyecek. Zira ABD de senatoyu basarak savaşın durdurulmasını isteyen Yahudilerin durumu bunu göstermektedir.

Yahudiden merhamet beklenmez. Çünkü merhamet insanın kalbindeki üzüntü ve acıma duygusudur. Yahudinin böyle bir duygusu yoktur.  Çünkü Yahudi demek, katı yürekli, katı kalpli, taş yürekli, ama korkak bir zavallı demektir. Onlar insanlıktın değil, güç ve kuvvetten anlarlar. Zira ayet-i kerimede:

“( Ya Muhammed) İman eden kimselere düşmanlık yönünden, insanların en çetininin, Yahudiler ve müşrikler olduğunu görürsün” Buyrulmuştur.(Maide Suresi 5/82) 

Bu gün Yahudilerin yaşlı, çocuk ve kadınları öldürmesine şaşmamak gerekir. Çünkü onlar, peygamberlerini öldüren, lanetlenmiş bir millettir.   

Yeryüzündeki iki milyar Müslüman, İsrail’e birer tükürük atsa, Telaviv’i sel basar Yahudi o selde boğulur gider.   

Bu davaya sahip çıkmak istemeyenler, yalancı tarihi okuyan zavallılardır. Yani bizim tarihimizi yazanlar Yahudi ve Ermeni hayranı oldukları için, Arapların Türklere ihanet ettiğini yazar. Araplarınkini de İngilizler yazdığı için, onların tarih kitaplarında da Osmanlılar Arapları sömürdü diye yazar.

Bizim Yahudilerle bir sorunumuz yoktur. Filistin Arapların davasıdır diyenler, ya gaflet içindedirler, yahutta şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda, aramızda yaşayan siyonizm hayranlarıdırlar. 

            Bu gün siyonist Yahudiler havadan karadan ve denizden soy kırım hareketini gerçekleştirmektedirler. Yani haçlıların zulmü, Müslümanların acizliği ile tescil edilmiş olmaktadır.

            Haçlı köpekleri syahudiye destek için, savaş gemilerini Akdeniz’de sıralarken, Zavallı Müslümanlarda insani yardım olarak Gazze’ye kefen göndermektedirler.

Aslında bu zahmete de lüzum yoktur. Milyarder şeyhler, paralarını Yahudi bankalarında saklasın, mazlumları görmemek için de gözlerini kapatsınlar.  Zira şehitler kanlı elbiseleriyle de gömülürler. Çünkü onlar mahşer günü mizana, şeref vesilesi olan kanlı elbiseleri ile Allah’ın huzuruna geleceklerdir.

Kara savaşında inşallah kâfirler hezimete uğrayacaktır. Çünkü müminler şehit olmak için savaşacak, kâfirler yaşamak için savaşacaklardır. Ölüme koşarak giden mücahidin karşısına kimse çıkamaz. Zira ayet-i kerimede:

"(ey Müslümanlar) Onlar(ehli kitap olan Yahudiler) size eziyetten başka bir zarar veremezler. Sizinle savaşırlarsa arkalarını dönüp kaçarlar. Sonra kendilerine yardım da edilmez “ buyrulmaktadır." (Âl-i İmran Suresi 3/ 111)  

İsrail içten kaynamaya başladı. Savaş biraz daha sürerse, Yahudi askerleri savaştan kurtulmak için ya intihar edecek, yahutta birbirini vuracaklardır. İnşallah o günleri de göreceğiz. 

Bu yazı toplam 1058 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113