• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

110 bin öğrenci tatile girdi

110 bin öğrenci tatile girdi
Pendik'te yaklaşık 110 bin öğrenci 3 ay sürecek yaz tatiline başladı.

 

Kapanış Abdullah Acar’da

Ülke genelinde olduğu gibi, Pendik’te de 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı yapılan törenle sona erdi. Abdullah Acar Ortaokulu’nda yapılan eğitim-öğretim yılı kapanış ve karne törenine İlçe Kaymakamı Osman Tunç,  Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, şube müdiresi Cemile Evkaya, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Adem Demirtaş, mahalle muhtarları Farık Savaş, Sadettin Karcı, İsmail Yeşilyurt’un yanı sıra ilçedeki diğer okulların müdürleri öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaşta katıldı.

 

Törende konuşan okul müdürü Beşir Toruk, değerli veliler çocuklarınız karne alacaklar onların karnelerinde arzu ettiğiniz notlar olmayabilir. Bunları çocuklarımıza yansıtmadan nedenleri üzerinde kendimizi sorgulamalıyız. Hangi derste daha zayıfsa daha güçlü konuma nasıl gelebilir okul müdürümüz ve öğretmenleriyle istişare edip başarıyı daha üst noktalara taşıma adına bu faaliyetler içerisinde yer almalıyız. dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, "Kazasız, belasız ve sorunsuz bir sezon geçirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bu mutluluğu bizlere yaşatan başta eğitim yöneticileri olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi cani gönülden kutluyor ve iyi tatiller diliyorum. Umarım yıl sonu tatili iyi geçer ve dinç bir şekilde önümüzdeki eğitim öğretim yılına daha bilgili ve bilinçli bir şekilde gelmenizi istiyorum. Sevgilli çocuklar, sizlerini eğitimi bizlerin öncelikli hedefleridir. Sizleri çok iyi yetiştirmek zorundayız, çünkü sizler ülkemizin yarınlarısınız." ifadesinde bulundu.

Belediye başkan yardımcısı Atilla İpek ve  kaymakam Osman Tunç'ta kısa bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmalardan sonra  karne ve ödül törenine geçildi.

 

Kaymakam Osman Tunç, Abdullah Acar Ortaokulu’nda dereceyle mezun olan 3 öğrenciye karnelerini ve ödüllerini verdi. Kaymakam ve beraberindekiler daha sonra  okul korusu ve halk oyunları ekibini birlikte izlediler.

 

 

 
































  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113