• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Zeycan Güzelsoy?dan teşekkür kahvaltısı

Zeycan Güzelsoy?dan teşekkür kahvaltısı
MHP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Av. Zeycan Güzelsoy, 1. bölgedeki kadın kolları başkanları ve yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.


Geçtiğimiz cumartesi sabahı tertiplenen teşekkür kahvaltısı, MHP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Emine Saadet Karlıbel, Kadıköy ilçe kadın kolları başkanı Hacer Kurttekin, Ümraniye ilçe kadın kolları başkanı Azer Yılmaz, Maltepe ilçe kadın kolları başkanı Sacide Tanrıtanır ve Kartal ilçe kadın kolları başkanı Saime Çelik Baskan’ın katılımıyla gerçekleşti.
MHP, İSTANBUL 1. BÖLGEDE HEDEFLEDİĞİ BAŞARIYI YAKALAMIŞTIR
Kahvaltıya ev sahipliği yapan MHP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Av. Zeycan Güzelsoy yaptığı konuşmada, ülke genelinde oyları azalan MHP’nin, İstanbul 1. bölgede oldukça başarılı bir seçim dönemi geçirerek, oylarını önemli ölçüde yükselttiği ve ülke barajının üzerinde bir oy aldığını kaydetti.
PARTİLİ KADINLARIMIZ ÜZERİNE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPMIŞTIR
Konuşmasında, MHP’nin, özellikle bu dönemde, kadınlara ve kadın milletvekli adaylarına özel bir önem verdiğini ve her konuda desteklediğini de sözlerine ekleyen milletvekili GÜZELSOY, “Hem kadın milletvekili adayları olarak bizler, hem de partimizde görev alan tüm kadın kolları başkan ve mensupları, bu seçimde büyük bir özveri ile gece-gündüz demeden, 01-02’lere kadar çalıştık. Yüreğimizi ortaya koyduğumuz seçim çalışmalarında çok yorulduk ama, çalışmamızın karşılığını da partimizin oylarını önemli ölçüde yükselterek aldık. Bu nedenle, başarılı çalışmaları ve milletvekili adayı olarak bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı, 1. bölge ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileriyle bir araya gelerek, teşekkür etmek istedik. Katkılarınızdan dolayı tek, tek, şahsınıza ve yönetimlerinize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Başta milletvekili adayı Emine Saadet Karlıbel olmak üzere, katılımcı bayanların da söz alarak, seçim çalışmaları ve sonuçları üzerine değerlendirmelerde bulunduğu samimi bir sohbet havasında gerçekleşen kahvaltılı toplantı, yapılan ikramlarla devam etti.
    MHP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Zeycan Güzelsoy’un ev sahipliğinde bir araya gelen bölge milletvekili adayı Emine Saadet Karlıbel, Kadıköy ilçe kadın kolları başkanı Hacer Kurttekin, Ümraniye ilçe kadın kolları başkanı Azer Yılmaz, Maltepe ilçe kadın kolları başkanı Sacide Tanrıtanır ve Kartal ilçe kadın kolları başkanı Saime Çelik Baskan, Marmara Çay Bahçesi’nde, seçim değerlendirmesi yaptılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113