• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

ZABITAYA GÜVEN TAM

ZABITAYA GÜVEN TAM
Bugüne kadar gerçekleştirdiği yüzlerce operasyonla, özellikle halkın sağlığı ile oynayanların kabusu olan Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, sürdürdüğü başarılı operasyonlarla ilçe sakinlerinden tam not alıyor.







Vatandaşlardan aldığışikayetler doğrultusuna hareket ederek Pendiklilerin günlük yaşamlarını rahat ve kaliteli geçirmesi için çalışan Pendik Zabıtası ilçe sakinlerinden tam not alıyor. Pendik’e dışarıdan gelen dilencilerden, insani duygularımızı sömüren satıcılara, yaya yolunu kapatan işportacılardan ne olduğu belirsiz maddelerle gıda üretenlere kadar her alanda çalışmalarını sürdüren ekipler modern donanımlarla hizmet veriyor. Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Pendik zabıtasının GPS sistemli (Uydu Takip) araçlarla hizmet verdiğini belirterek; “Amacımız, başarılı altyapı, fiziki ve sosyal projeler kadar, Pendiklilerin sağlıklı beslenmeleri ve günlük hayatlarını huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır.”diyor.


   
        

Pendikliler ne diyor?


Görüşlerini aldığımız vatandaşlar, zabıtanın operasyonlarından son derece memnun olduklarını belirterek özellikle kamuoyunda ‘gıda terörü’ olarak bilinen bozuk ya da uygunsuz koşullarda imal edilen gıdalara yönelik denetimlerin daha da yaygınlaşması istiyor.


    Huri Keskin: Zabıtanın gerçekleştirdiği operasyonları Pendik Gündemi’nden takip ediyoruz. Özellikle uygunsuz şartlarda gıda üretip satanların gazetesinde gördüğümde bir kere daha rastgele yerden bir şey satın almamam gerektiğini anlıyorum.

Kenan Çapan: Bence Pendik’in en büyük sorunu trafik. Zabıtanın ve trafik polislerinin bu sorunda çok daha aktif olmasını bekliyorum. Çünkü kent merkezinde özellikle Cumartesi günü kurulan semt pazarında büyük sıkıntılar çekebiliyoruz.   

    M. Volkan Alagöz: Yılın bir kısmını Pendik’te geçiren biriyim. İlçeye her gelişimde inşa edilen otellerden tutun da diğer özel yatırımlara kadar yeni bir değişikliklerin olduğunu görüyorum. İşte böyle bir kentte zabıtanın üzerine çok yük düştüğüne ve görevlerini başarıyla yerine getirdiklerine inanıyorum.

İlknur Yetiş: Önceleri Pendik işportacı cenneti idi. Doğrusu zabıtanın yaptığı çalışmalardan en çok işportacıların kaldırmalarına seviniyorum. Ayrıca artık terazilerde de kandırılmadığımızı düşünüyor bunu da yapılan denetimlerin sıklığına bağlıyorum.   

    Siyami Kotan: Pendik büyük bir ilçe. Burada zabıtalık yapmak zordur diye düşünüyorum ve kendilerinekolaylıklar diliyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113