• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

YILDIRIM İLÇE BAŞKANI OLDU

YILDIRIM İLÇE BAŞKANI OLDU
Genel Başkanlığını Abdüllatif Şener?in yaptığı Türkiye Partisi?nin Pendik kurucu ilçe başkanlğ görevine Tayfun Yldrm atand.

1999-2001yllar arasnda Pendik Esnaf Odas Başkanı olarak görev yapan Yıldırım, ilçe kamuoyunun yakından tanığı bir isim.? Bu dönemde, cumartesi günleri şehir merkezinde kurulmakta olan ve halen kent sakinlerinin kaldırılmasını istediği pazarın başka bir alana taşınması için yoğun mücadele veren ve belediye meclisinden bu yönde resmi kararın çkmasına vesile olan Yıldırım, uzun yıllardır Pendik’te ikamet etmektedir

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI ARIYORUZ

Türkiye Partisi Pendik İlçesi  Kurucu Başkanı sıfatı ile yönetim kurulu oluşturma çalşmalarını sürdüren Ylıdırım, kamuoyuna bir açıklamada bulundu.? Projesi olan, ülkesine hizmet etmek isteyen herkese çağrıda bulunan YILDIRIM, “Gelin, Türkiye Partisi’nde size de yer var. Kapılarmız temiz siyaset yapmak isteyenlere açktr. Din, dil, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin herkesi Türkiye Partisi’ne davet ediyorum. Türkiye Partisi Pendik İlçe teşkilatına üye olan herkesin Cumhurbaşkanı, Başbakan, Milletvekili, Belediye Başkanı Adayı olma isteği ve iddiası taşmasnı arzu ediyoruz “dedi.?  

SİZE DE YER VAR…

Üye kayıt kampanyalarını “Cumhurbaşkanı adaylar arıyoruz”mesaj ile başlattıklarına vurgu yapan Yıldırım, “ Siyasi bir partiye üye olan insanların, iddia ve ideal sahibi olması doğaldır. Kişilerin düşüncelerine saygı duyarak, onlara bu konuda yol gösterici ve yardımcı olmak parti yöneticilerinin temel görevi olmalıdır. İşte bu anlayış etrafında birleşilmesi halinde özel bir sinerji oluşacağına inanıyor, temiz siyaset yapmak isteyenlere kapılarımızın açık olduğunu bir kez daha vurguluyorum” ifadesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113