• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Yediveren ve Şeyma Şirin, Pendikli çocukları biraraya getirdi

Yediveren ve Şeyma Şirin, Pendikli çocukları biraraya getirdi
Pendik?in çeşitli mahallelerinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında anaokulu eğitim gören Pendikli çocuklar, yine Pendik?de faaliyetlerini yürüten Yediveren Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği ve $eyma Şirin Anaokulu?nun Geleneksel Ço

Geçtiğimiz cumartesi günü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’de düzenlenen Çocuk Buluşması programı ile Pendik’de faaliyet göster anaokulları, anaokul eğitimi veren eğitim kurumları ve çe şitli derneklerin bünyesinde ilköğretim öncesi eğitim faaliyeti gösteren eğitim birimlerinde eğitim gören Pendikli çocuklar biraraya geldi.

OSMANLI'NIN TOHUMLARI YENİDEN FİLİZLENECEK
Yediveren Derneği ve Şeyma Şirin Anaokulu tarafından organize edilen ve Elif Kitabevi gibi Pendik’te faaliyet gösteren bazı kurumların sponsorluğunda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Şeyma Şirin Anaokulu kurucusu ve Yediveren Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Genç, Geleceğimizin ümidi çocuklarımızdır ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Osmanlının tohumları olan çocuklarımız, filizlenerek geleceğe hakim olmalıdır ve inanıyorum ki, olacaklardır. Bunu da, ilim, bilim, irfan, fazilet ve ahlaklarıyla çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini sağlayarak gerçekleştirebiliriz.” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLAR, HÜNERLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Programın ilerleyen bölümlerinde sahne alan çocuklar, gösterdikleri üstün performanslarıyla göz kamaştırdılar. Peygamber efendimizi anlatan ‘40 yaşındasın’ naatıyla başlayan gösteriler, sırasıyla Minik Mehteranlar, Minik Kalpler Korosu, tiyatro gösterimi, rep grubu, Doğu Türkistan Gösteri Grubu, Çeçen Halk Oyunları Grubu, şiirler, ezgiler, yarışmalar ve yiyecek kermesiyle devam etti.
Katılımın oldukça yüksek olduğu programda, çocuklarının sergilediği üstün performaslar karşısında ailelerin mutluluğu ve coşkusu görülmeye değerdi. Özellikle çocukları sahne alan annelerin kiminin sevinç göz yaşlarına boğulması, kiminin ise yaşadığı büyük coşku oldukça dikkat çekti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113