• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Yaşlılara ŞİFA oldular

Yaşlılara ŞİFA oldular
Pendik Şifa Hastanesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla, KASEV Dinlenme Evi ve İstanbul Yeditepe Huzurevi?ni ziyaret etti. Şifa Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Büşra ARGIN ve Pazarlama Sorumlusu Ayşe BAYINDIR tarafından gerçekleştirilen ziyar


Şifa Hastanesi’ni temsilen her iki yönetici bayan, ellerinde çiçek ve çikolatalarla geldikleri huzurevinde, yaşlılar tarafından sevgiyle karşılandı. Hastane temsilcileri, huzurevinde bulunan yaşlılar adına Kasev Sorumlu Müdürü Ayla Günşen ve başhemşire Nilüfer Temirtaş’a, ellerindeki çiçek ve çikolataları takdim ettiler.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Büşra Argın ve Ayşe Bayındır, kurum yöneticileri ile birlikte dolaştıkları her iki huzurevinde bulunan yaşlılara hitaben yaptıkları konuşmalarda, ömrü olan her insanın yaşamının kaçınılmaz bir evresi olan yaşlılığın, çok özel bir saygınlığa ve çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “Yaşlılarımıza verilecek değer, gösterilecek sevgi, saygı ve ilgi, medeni bir toplum olmanın en başta gelen unsurlarından birisidir. Yaşlılarına, sevgisi, saygısı olmayan toplumların ve bireylerin, geleceğinden iyimser olmaları da mümkün değildir. İyi bir geleceğe sahip olmak isteyen toplumlar ve bireylerin, yaşlılarını yalnız bırakmamaları, onların yaşama olan bağlılıklarını canlı tutmaları, şefkat ve ilgilerini esirgememeleri gerekir. Yaşlılarımız, yılın sadece bir haftasında değil, her zaman hatırlanmalı, her zaman gönülleri hoş tutulmalıdır. Biz hastane olarak, zaten sizler de şahitsiniz, hep yanınızda bulunmaktayız.” dediler.
YAŞLILARIMIZA VERECEĞİMİZ DEĞER, KENDİMİZE VERİLMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ DEĞERDİR
Bayındır ve Argın konuşmalarını, “Unutmayalım ki, bugün yaşlılarımıza vereceğimiz değer, göstereceğimiz ilgi ve şefkat, yarın yaşlandığımızda, kendimize verilmesini istediğimiz değerin, gösterilmesini beklediğimiz ilgi ve şefkatin de, bir göstergesi olacaktır. Bu duygularla, tüm yaşlılarımızın, Yaşlılar Haftası’nı kutlarken; sağlık, mutluluk ve huzur içinde uzun ömürler diliyoruz.“ sözleriyle tamamladılar.
Ziyaretten oldukça memnun kalan yaşlılar, Pendik Şifa Hastanesi’ne hassasiyetleri konusunda teşekkürlerini iletti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113