• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Yapabileceği hizmetleri fazlasıyla yapıyor

Yapabileceği hizmetleri fazlasıyla yapıyor
29 Mart?ta yapılan mahalli idareler seçimleriyle Aydıntepe Mahalle Muhtarlığı?na seçilen Cemalettin Meral, mahallesiyle ilgili olarak belediyeden talep ettiği, tüm hizmetleri, eksiksiz olarak aldığını kaydederek, mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı du

NEYİ, NE ZAMAN VE KİMDEN İSTEYECEĞİNİZİ BİLECEKSİNİZ
Mahallesinde halen bazı sorunların mevcut olduğunu da üstüne basa basa ifade eden Aydıntepe Mahalle Muhtarı Cemalettin Meral, ister kendi işi için uğraşan sıradan bir vatandaş olsun, isterse mahalle halkının menfaati için uğraşan kendisi gibi bir muhtar olsun, sorunların çözümü için gereken ilk şartın, neyi, nerede, kimden ve nasıl istenileceğinin çok iyi bilinmesi olduğunu söyledi.
Talepler, yanlış zamanda veya yanlış yerde ya da yanlış kimseye dile getirilirse, sorunların çözülmesinin imkansızlaşacağını da ifade eden muhtar Cemalettin Meral, şimdiye kadar bu öngörüyle çalışmalarını yürüttüğünü ve mahallesiyle ilgili olarak belediyeden istediği hizmetleri, fazlasıyla aldığını kaydetti.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ DUYARLI DAVRANIYOR
Mahallesinde yapılan hizmetlerle ilgili olarak duygularını ifade eden, Aydıntepe Mahalle Muhtarı Cemalettin Meral, “Belediye başkanımız mahallelerimizle ilgili isteklerimize, son derece duyarlı davranıyor. Seçildiğim günden bugüne kadar mahallemdeki sorunlarla ilgili olarak, üst geçitin yapılması, ara sokakların astfaltlanması, eğitim, sağlık ve sosyal konularında, belediyemizden yapabileceğini tahmin ettiğim tüm taleplerim, Tuzla Belediyesi tarafından eksiksiz olarak karşılandı. Belediyemiz yapabileceği hizmetleri, fazlasıyla yapıyor.” dedi.
YALNIZ AYDINTEPE’YE DEĞİL, TUZLA GENELİNE HİZMET
Meral ayrıca, “Aydıntepe muhtarı olarak ben, belediyemiz tarafından mahallemde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarından da memnunum. Gözlemlerime göre, Tuzla Belediyesi tarafından yapılan hizmetler, sadece benim mahallemle sınırlı kalmıyor. Hizmet noktasında aynı duyarlılığın, Tuzla geneline gösterildiğini rahatlıkla ifade edebilirim.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113