• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Ve Arda Güler Resmen Real Madrid'te

Ve Arda Güler Resmen Real Madrid'te
Sarı Lacivertliler ve Real Madrid kulüpleri Arda Güler'in transferini resmen duyurdu. Sarı-Lacivertliler ayrıca sözleşme detaylarını da açıkladı.

Fenerbahçe, genç futbolcu Arda Güler'in 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu. Sarı-lacivertlilerin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Madrid'in ayrıca azami 10 milyon Euro bonus ve sonra satıştan yüzde 20 pay vereceği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) genç futbolcu Arda Güler'in İspanyol ekibi Real Madrid'e transferiyle ilgili yaptığı açıklama şöyle:

f0w7u-bamagkp-5.jpg

Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20 milyon Euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid tarafından, kulübümüze azami 10 milyon Euro bonus bedeli ödenecektir.
Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid'in elde edeceği transfer bedelinin yüzde 20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."

f0w7u-macacnfj5.jpg
İMZA İÇİN İSTANBUL'DAN AYRILDI

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid'e transfer oluyor.

18 yaşındaki futbolcu yoğun güvenlik önlemleri altında Atatürk Havalimanı'na geldi. Basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyen Arda Güler, kendisini Madrid'e götürecek uçağa yönelerek İstanbul'dan ayrıldı.

BU AKŞAM İMZA, YARIN TANITIM

İspanya'nın Real Madrid Kulübü, Madrid'de bu akşam sözleşme imzalayacağı Arda Güler'i yarın basına tanıtacak.

Milli futbolcu, Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katılımıyla yarın TSİ 13.00'te Madrid'in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerinde basına tanıtılacak.

REAL MADRİD TRANSFERİ AÇIKLADI!

İspanyol devi Real Madrid, Arda Güler transferini resmen duyurdu. Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113