• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 10 °C

Vatandaş hizmetlerden memnun

Vatandaş hizmetlerden memnun
Pedikliler, Pendik Belediyesi ve Belediye Başkanı Kenan Şahin'in hizmetlerini olumlu bulduklarını kaydediyorlar.

Pendikliler, Pendik Belediyesi'nin son beş yıldaki hizmetini değerlendirdiler. Özellikle temizlik alanında yapılan çalışmalar tam not alırken, mahallelere yapılan spor kompleksleri ve kültür merkezleri de vatandaşın beğenisini kazanmış durumda. Geçen beş yılda ilçeye yarım milyar dolara  yakın yatırım yapıldığı yetkililer tarafından kaydediliyor. Bu yatırımlar Pendik'in ufkunu açma adına oldukça kayda değer olarak gösteriliyor.

Pendik'te halen kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları hızla devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlamında da Pendik Belediyesi başarılı gösteriliyor.

Belediye Başkanı Dr.Kenan Şahin, Pendiklilerin huzuru ve mutluluğu için günün 16 saatini çalışarak, proje üreterek geçiriyor.

Vatandaşlar Ne Dedi;


Metin Karataş Güzelyalı):  Pendik’in bugün geldiği noktayı beğeniyoruz.  İnşallah belediye Başkanımız Salih Kenan Şahin’i yeni dönemde de görevi başında görürüz. Kendisi mahallemizi ziyaret edip bizim sohbet eden bir başkan. Kendisini seviyoruz.

Ahmet Hekimoğlu -Esenler: Belediyenin buraya çok yatırımı oldu. Spor kompleksi yaptılar. Parkımız da oldu. Bir Pendikli olarak bunların devamını beklediğimi sizin aracılığınız ile iletmek isterim.

Abdullah Yıldız -Esenler: Pendik’te nereye gitsek belediyenin bir çalışmasıyla karşılaşıyoruz.  Bazı caddelerin de görünüşü çok güzel oldu. Yapılan hizmetlerin değerini bilmek lazım. Ben, şahsen Belediye Başkanının Pendik için çok şey yaptığına inanıyorum.

Mustafa Albayrak -Çamçeşme: Mahallemize çok güzel bir park kazandırdı. Diğer hizmetlerden de memnunuz. Allah başkanımıza kolaylıklar versin diyorum. Pendik için en hayırlısı neyse o olsun.

İbrahim Usta -Esenyalı: Gençlere yönelik Pendik Okuyor gibi kampanyaları beğeniyoruz. Genel olarak Belediye Başkanı Kenan Şahin’in çalışmalarından memnunum. Pendik’in gençlerin bolca vakit geçirebileceği bir mekan olmasını temenni ediyorum.

Furkan Polat- Orta: Sosyal medyadan Pendik Belediyesinin çalışmalarını takip ediyorum.  Gerçekten çok şey yapılıyor. Haberi olmayanlar belki bilmiyor ama,  Belediye Başkanı neredeyse 24 saat çalışıyor.Ben, yeniden Başkan seçilirse, bu enerjiyle daha çok şey yapacağını düşünüyorum.

Hüseyin Lermioğulları Batı: Kültür-sanat olsun, eğitim olsun yapılan icraatları takdir ediyorum. İnsan yaşadığı kentin büyüdüğünü görünce mutlu oluyor. Belediye Başkanımıza Allah kolaylık versin diyorum.

Mehmet Uzun- Güzelyalı: Ben Güzelyalı’da oturuyorum. Belediyenin sahilimize yaptığı sosyal tesis ile orası atıl bölge olmaktan kurtarıldı. Başkanımızı bu girişiminden dolayı kutluyorum ve yeni dönemde de kendisini belediye başkanı olarak görmek istiyorum.

Songül İnceler (Bahçelievler):  Ben Bostancı’dan taşındım ve Pendik’e geldim. Burada insanlar daha samimi. Ayrıca bu kent sürekli gelişiyor. Bunda belediyenin payı büyük. Belediye Başkanına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Abdullah Yıldız – Esenler: Başkanımız güler yüzlü, samimi ve de çalışkan birisi. Onun belediye başkanı olması Pendik için büyük bir avantaj. Pendik çok hizmet görüyor. Bir kez daha belediye başkanı olması ilçemiz için çok iyi olur. Umarım yeniden belediye başkanı seçilir.

Adnan Türkyılmaz - Batı: Belediyecilik açısından ilçemiz çok güzel şeyler yaşıyor. Gazetelerden takip ediyorum. Başkanımız ilçeye çok şeyler kazandırdı ve herkesi, her kesimi ziyaret ediyor. Bütünleştirici bir kişiliği var. Önümüzdeki dönem onu tekrar belediye başkanı olarak görmek isterim.

Ahmet Hekimoğlu – Esenler: Kenan Şahin, çok güzel işler yapıyor. Gördüğüm kadarıyla ilçenin dört bir tarafında çalışma yapıyor. Birçok tesis inşa ediyor. Bizden sonra gelecek kuşaklar çok şanslı görünüyor. Tekrar başkan olması çok önemli.

 Ali Günel - Esenyalı: Başkanımızın çok yoğun şekilde çalıştığını duyuyorum. Zaman zaman da kendi gözlerimle şahit oluyorum. Gençlere çok önem veriyor. Gençlere yönelik önemli yatırımlar kazandırıyor. Daha çok hizmet için bir kez daha başkan görmek isterim.

Dursun Ertekin – Fevzi Çakmak: Oldukça başarılı ve gayretli bir başkanımız var. Sık sık bizlerle bir araya geliyor. Bizden biri gibi oldu. Başkanımızı her zaman yanımızda görmemiz çok güzel. Kenan Başkanı tekrar belediye başkanı olarak görmek isteriz.

Erbay Işık – Harmandere: Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Pendik’e çok önemli eserler kazandırdı. Bir o kadar daha devam eden tesis inşası devam ediyor. Birçok projesi var. Bunları da ilçemizde görmek için Kenan Şahin’in tekrar belediye başkanı olmasını istiyorum.

Tuncay Marşan (Kurtköy):  Belediyeler gençleri ihmal etmemeli. Önceden ne bir spor tesisi ne de bir sosyal merkez yapılırdı. Bu noktadaki eksiklerimiz Belediye Başkanı Kenan Şahin tarafından giderildi.

Şevki  Gül (Ertuğrulgazi): 25 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Tüm arkadaşlarım ve çevrem bu bölgede. Buranın daha fazla gelişmesini istiyorum. Başkanımızdan memnunuz. Kendisi buradaki tapu sıkıntısı konusunda bizim için çok mücadele verdi. İnşallah bu sorun kısa zamanda hallolur.

Hüseyin Demir (Sülüntepe Mah): Yıllardır bu kentte yaşarım, bu kadar çalışma ve yatırım yapıldığını görmedim. Pendik altın çağını yaşıyor. Başkanımızdan yeni dönemde de aynı çalışmaları bekliyoruz.

 Ayşe Olgun (Muhasebeci - Kurtköy): Bir inşaat firmasında muhasebecilik yapıyorum. Pendik’in gelişmesinden bizim işler de nasibini alıyor. Gelecek dönemde de Belediye Başkanımızı yeniden aynı koltukta görmek isterim. 

 





















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113