• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Uyuşturucuyla mücadelede tüm imkanlarımızı seferber ettik

Uyuşturucuyla mücadelede tüm imkanlarımızı seferber ettik
Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, uyuşturucuyla mücadelede kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini, bu konuda başta anne ve babalar olmak üzere herkese önemli görevler düştüğünü söyledi.

Duyuru Gazetesi'ni ziyaret eden Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal önemli açıklamalarda bulundu. Pendik Milli Eğitim Müdürlüğünün önümüzdeki günlerde Fetö'den devralınan Sapanbağları'ndaki yurda taşınacağını, eski hükümet konağının Çamçeşme'deki hizmet binasının ise Pendik Devlet Hastanesi bünyesinde poliklinik hizmeti vereceğini söyledi.

Hemen her gün bir veya bir kaç mahallede ziyaret gerçekleştirdiğine dikkat çeken Kaymakam Ünsal, ilçenin yedi yüz bin nüfusuyla büyük bir metropol olduğunu ifade etti.

Özellikle uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar attıklarını ifade eden Kaymakam, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadıklarını, bu konuda emniyet güçlerinin yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Uyuşturucuyla mücadelede herkese önemli sorumluluklar düştüğünü de kaydeden Kaymakam Ünsal, özellikle anne-babaları uyardı. Velilerin çocuklarına sahip çıkmalarını ve kimlerle arkadaşlık ettiklerine dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yapan Kaymakam, " Bizler devlet olarak gerekli mücadeleyi veriyoruz. Uyuşturucu yavrularımızı tehdit ediyor. Biz her türlü önlemi almış durumdayız, uyuşturucu satıcılarına aman vermiyoruz. Tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız, kararlılıkla mücadele ediyoruz. Bizim mücadelemiz kadar velilerimizde mücadele etmeli. Çocuklarını sürekli takip etmeli ve kimlerle arkadaşlık ettiklerini araştırmalı. Her hangi bir olumsuz durumda güvenlik güçlerimizi haberdar etmeliler. Biz gerekeni yaparız."diye konuştu.

dsc_6988.jpg

dsc_6991.jpg

dsc_7014.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113