• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Ülkede yaşanan olaylardan en az etkilenen ilçeyiz

Ülkede yaşanan olaylardan en az etkilenen ilçeyiz
Pendik Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği ilçe protokol iftar yemeği bu yıl Yunus Emre Kültür Merkezi Bahçesinde gerçekleşti.

dsc_0041.jpgİftara Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti Pendik İLçe Başkanı Rüstem Kabil, Marmara Üniversitesi Pendik Eğtim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.İsmail Cinel, kurum ve birim müdürleri muhtarlar ile basın mensupları davetliydi.

13 Haziran pazartesi günü yapılan iftar programında konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, "

Herkes şunu iyi bilsin bu ilçede hiç ama hiç kimse aç ve açıkta değildir, konuya hakimiz ve her şey kontrolümüz altındadır. Hamdolsun, Pendik İlçesi olarak çok huzurlu bir ortamda mübarek ayın manevi atmosferini yaşamaktayız. 6 ayrı yerde iftar çadırlarımızda yemek verilmekte ve bu yemekler titizlikle ve kaliteli bir şekilde aş evimizde üretilmektedir."dedi.

Kaymakam Osman Tunç'ta konuşmasında, "Sürekli gelişmekte ve değişmekte olan bir ilçe olarak Pendik birçok sorununu aşmış ve huzurlu bir belde olarak örnek alınıyor. Pendik’in huzurunda ve gelişiminde başta belediyemiz olmak üzere, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının iyi bir dayanışma içerisinde olması, yapıcı bir medya olması Pendik'i ayrıcalıklı kılıyor. Ben hepinize teşekkür ediyorum."dedi.

Muhtarlar adına söz alan Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kurna Köy Muhtarı Harun Yıldırım, bu dönemde muhtarlara verilen değer ve haklar konusunda yetkililere teşekkür etti. Pendik gibi bir ilçede muhtarlık yapmanın bahtiyarlığını yaşadığını ifade eden Yıldırım, Pendik’teki kurumlar arası uyumun altını çizdi. 

Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım, "Davet edilen her yere ulaşmaya çalışıyoruz." diyen belediye Başkanı Kenan Şahin başta olmak üzere Kaymakam Osman Tunç ile tüm kurum müdürlerini önümüzdeki cumartesi günü Kurna Köy Meydanında yapılacak olan iftara davet ederek, katılmaları halinde köy halkının mutlu olacağını ifade etti.

dsc_0057.jpg

dsc_0077-001.jpg

dsc_0026.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113