• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Tuzlaspor Fenerbahçe'yle aynı grupta

Tuzlaspor Fenerbahçe'yle aynı grupta
Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk, Ziraat Türkiye Kupası gruplarında Fenerbahçe'yi çekti.

2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi, TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu'nda mücadele edecek olan Tuzlaspor, Fenerbahçe, Antalyaspor ve Giresunspor ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.

Tuzlaspor ilk maçını kendi evinde Türkiye devi Fenerbahçe ile oynayacak. Karşılaşma 15-17 tarihleri arasında bir günde oynananacak.

Tuzlaspor adına Kur'ayı başkan Ahmet Çabuk çekti. Fenerbahçe'nin daha önce Pendikspor'a elendiğini hatırlatan Ahmet Çabuk, " Çok güçlü bir takım ile eşleştik. Fenerbahçe her anlamda Türkiye'nin en büyük takımlarından biri. İlk maçı kendi evimizle Fenerbahçe ile oynayacağız. Bizde güçlü bir takımız. Sarı lacivertlileri yenmek için elimizden geleni yapacağız. Tuzlaspor'un adını tüm dünyaya duyuracağız."dedi.

Tuzla BelediyeBaşkanı Dr.Şadi Yazıcı'da Fenerbahçe ile eşleşmekten son durucu memnun olduklarını ifade eti. Şadi Yazıcı, Tuzlaspor'un büyük hedefleri olduğunu ve geçen sezonda bir çok süper lig ekibini dize getirdiğine dikkat çekerek, " Fenerbahçe güçlü bir ekip. Grubumuzda Antalyaspor ve Giresunspor gibi kuvvetli takımlar da var. Bizde güçlü bir takımız. İyi bir teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuz var. Kendimize güveniyoruz. Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz, ancak unutulmasın ki, bizde Tuzlasporuz, her takımı yenecek gücümüz var. Çocuklarımız ilk maçı Fenerbahçe ile oynayacaklar. Fenerbahçe ile oynamak ekstra motivasyon demektir. İyi bir motivasyon ile kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanabiliriz."diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113