• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Tuzlalı Muhtarlar federasyon üyesi

Tuzlalı Muhtarlar  federasyon üyesi
Tuzla İlçe muhtarları geçtiğimiz 21 Mayıs perşembe günü Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde akşam yemeği eşliğinde düzenlenen bir törenle İstanbul Muhtarlar Federasyonuna üye oldu.

Federasyona katılım için yapılan törene AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım, Tuzlalı din görevlileri dernek başkanı ve temsilcileri ile çok sayıda okul müdür ve idarecesi de katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim okunması ve Semazen gösteriyle başladı. Tuzla Muhtarları Dernek Başkanı Aydıntepe Mahalle Muhtarı Murat İlhan’ın  konuşmasıyla devam etti. İlhan, konuşmasında, "Seçildiğimiz günden buyana federasyon üyeliği için yoğun çaba ve emek harcadık. Bugün bunu başarmanın mutluluğunu içindeyim. Bundan böyle muhtarların sorunları daha kolay çözüme ulaşacak.Uzaktan yakından programa katılan ve böylesi bir kalabalık toplulukla bizleri buluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." diye sözlerini noktaladı.

Federasyon Başkanı Kadir Delibalta, "İstanbul’un en genç muhtarı Tuzla Aydıntepe Mahalle Muhtarı Murat İlhan kardeşimizi bu çalışmalarından ve cesaretinden dolayı kutluyor, tüm Tuzla Muhtarlarına aramıza hoş geldiniz diyorum. Artık ben değil biz olduk, biz olmayı başarmak her nefise nasip olmaz.  Dünya tek devlet olsaydı başkenti İstanbul olurdu, Dünyanın başkentinde muhtarlık yapmak herkese nasip olmaz. İstanbullu Muhtarlar makamınızın kıymetini iyi bilin." diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma'da konuşmasında, "Demokrasinin asli unsuru olan siz muhtarlarla birarada bulunmaktan oldukça mutluyum. muhtarlar demokrasilerde olmazsa olmaz bir kurumu temsil etmektedir. Sizlerin mesleği ve makamıyla dalga geçenler oldu. Sen muhtar bile olamazsın diyerek seçilmiş insanları küçümsediklerine şahit olduk. Muhtarlarımız artık Cumhurbaşkanımız tarafından Beş Tepe'de ağırlanıyorlar. Geldiğimiz noktayı herkesin iyi analiz etmesigerekiyor." dedi. 

İstanbul’un en genç muhtarı ünvanını elinde bulunduran 33 yaşındaki Şirinevler Mahalle Muhtarı Galip Karayiğit sahneye gelerek elindeki bir şiltle bu ünvanı 27 yaşındaki Tuzla Muhtarlar Derneği Başkanı Murat İlhan’a devretti. Böylece İstanbul’un en genç muhtarlık ünvanı Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına hem de İstanbul’un giriş kapısı olan Tuzla’ya geçti

 

Daha sonra Tuzla Muhtarlar Dernek Başkanı Murat İlhan ile İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibayla Federasyona katılım belgesini birlikte imzaladılar.


















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113