• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Tuzla?lı minibüsçü esnafı Çetinkol?la devam dedi

Tuzla?lı minibüsçü esnafı Çetinkol?la devam dedi
Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Derneği, geçtiğimiz pazar günü olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda, tek listeyle gidilen seçimde, Okan Çetinkol başkanlığındaki mevcut yönetim, yeniden görev başına getirildi.

Dernek merkezinde gerçekleştirilen ve çok sayıda minibüsçü esnafı ile şoför esnafı temsilcilerinin de iştirak ettiği genel kurul, başkanlık divanının seçimi ve saygı duruşuyla başladı.
YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA DESTEK BEKLİYORUZ
Dernek üyesi sıfatıyla Tuzla Şoförler Odası Başkanvekili Tahsin Kırıcı’nın da iştirak ettiği kongrede, gündem maddeleri gereğince raporların ibra edilerek, onanmasının ardından bir konuşma yapan Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Derneği Başkanı Okan Çetinkol, “Derneğimiz faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu konuda siz değerli meslektaşlarımız ve üyelerimize destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde ise, şahsım ve dernek yönetimimize daha fazla destek vermenizi ve uygulamaya koyduğumuz kurallara riayet etmenizi ve kuralların uygulanması noktasında yanınızda çalışan şoför arkadaşlarımıza gerekli uyarılarda bulunmanızı istiyorum.” şeklinde konuştu.
BİZLER, EKMEĞİMİZİN BEKÇİLİĞİNİ YAPIYORUZ
Çetinkol konuşmasını, “Nihayetinde derneğimiz, bizler için var. Dernek yönetimi olarak bizler, burada ne makam, ne rant, ne de başka bir şey için bulunuyoruz. Bizler, ekmeğimizin bekçiliğini yapıyoruz ve burada ekmeğimizin bekçiliğini yapmak için bulunuyoruz. Tek gayemiz, hiç bir huzursuzluğa, sürtüşmeye, olumsuzluğa ve şikayete mehal vermeden, mesleğimizi daha iyi şartlarda ve daha iyi hizmet vererek yapabilmektir.” sözleriyle tamamladı.
FAALİYETLERİ ARTIRMAK İÇİN YETKİ İSTEDİ
Genel kurulda yapılan seçim sonrası yeniden dernek başkanlığına seçilen Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Derneği Başkanı Okan Çetinkol, yaptığı teşekkür konuşmasında ise, geçmiş dönemde mesleki, kültürel ve sosyal aktiviteler ve yardımlarla bölgede herkesin gıptayla baktığı bir dernek konumuna geldiklerini, fakat bunun kendilerini tatmin etmediğini kaydederek, “Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Derneği olarak, daha büyük işler yapmalı, hem mesleki anlamda kendimize, hem de sosyal anlamda bölgemizdeki insanlarımıza daha fazla katkı sunmalıyız. Sizlerden yönetim olarak bu konuda da yetki istiyorum.” dedi.
Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Derneği, yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;
Başkan Okan Çetinkol, yönetim kurulu üyeleri: Uğur Dar, Muhsin Yurt, İbrahim Polat, Özer Özben, Mesut Gürler ve Hakan Eski. Denetim kurulu üyeleri: Naim Kökmen, Gürcan Güven ve Hakan Kuyucu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113