• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

TUZLA'DA BİR İLK

TUZLA'DA BİR İLK
Geçtiğimiz ay bir ilke imza atarak, ilçe genelindeki eğitimci kadrosuna bir dizi eğitim seminerleri düzenleyen Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye?de bir ilke daha imza atarak, ilçe genelinde ücretli olarak görevlendirilen öğretmenlere yönelik, iki gün


HEDEFLENEN BAŞARI İÇİN ÖNCE EĞİTİMCİLERİN EĞİTİMLİ OLMASI GEREKİR
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ilçe milli eğitim müdürü Nazmi Yekrek, “Eğitimde, sınır tanımıyoruz. Yıl içinde öğrencilerimize en kaliteli eğitim ve öğretimi verebilmek ve öğrencilerimizi geleceğe en iyi ve başarılı bir şekilde hazırlayabilmek amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız, tüm hızıyla devam etmektedir. Müdürlük olarak hedeflediğimiz başarıyla ulaşabilmemizin yolunun, öncelikle eğitimci kadromuzun, eğitimli, bilgili ve alanında yeterince donanımlı olması gerektiği bilincindeyiz. Bu öngörüyle, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Sabancı ve Okan üniversiteleri işbirliği ile geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz idari ve eğitimci kadrolarımıza yönelik eğitim seminerlerimize, yine bir ilke imza atarak, ilçemizde görevlendirilen ücretli öğretmenlerimize yönelik iki günlük bir eğitim seminerleri düzenleyerek devam ettik.” dedi.
ÖĞRETMENLERİMİZ,
KENDİLERİNİ YENİDEN KEŞFETTİ
Geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen seminerlerin oldukça faydalı olduğunu sözlerine ekleyen Nazmi Yekrek, “Bu seminerlerle öğretmenlerimiz, kendini yeniden keşfetme ve değerlendirme imkanı buldu. Öyle sanıyorum ki, bu eğitimler sayesinde öğretmenlerimiz, ilçemizdeki eğitim öğretim kalitesine artı puanlar katacaklar. Bu vesileyle, yeni eğitim öğretim yılımızın öğretmen, öğrenci ve velilerimize başarılar getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113