• BIST 9980.61
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Tuzla'da Başkan yeniden Naci Aydın

Tuzla'da Başkan yeniden Naci Aydın
Tuzla Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi kongresinde başkanlığa yenide Naci Aydın seçildi. Aydın, rekor oyla 5. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Kongre 21 Ocak Cumartesi Günü Tuzla'da gerçekleştirildi. Katılım rekorunun kırıldığı genel kurul toplantısında üyelerin yüzde 97'si oy kullandı. Naci Aydın 608 oy alırken, diğer aday Sıddık Acar 4 oyda kaldı.

ic-kongre.jpg

Tuzla Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi'nin kurucu başkanı olan Naci Aydın, AHİLİK kültürünün hakim olmasına gayret gösteren ve bu konuda önemli çalışmaların altına imza atan bir isim olarak dikkat çekiyor. AHİLİK konusunda derin araştırmalar yapan Aydın, Tuzla'da son 10 yıldır Kaymakamlık bünyesine alınan Ahilik kutlamalarının da mimarı.

koz.jpg

Naci Aydın, "Yolumuz Ahilik görevimiz topluma hizmettir" sloganının sahibi olarak Ahilik şuurunu Tuzla'daki esnafa empoze ediyor ve bu konuda esnaf ve sanatkarı bilinçlendiriyor.

Kongreden sonra bir teşekkür açıklaması yapan Naci Aydın; Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin 15. Olağan genel kurulumuzu yaptık.

icin-20230130130705.jpg

Genel kurulumuza yoğun katılım gösteren, oy birliği ile bize destek, güç ve moral veren koooperatifimizin çok değerli ortakları başta olmak üzere, Merkez birliğimiz TESKOMB un sayın genel başkanı Abdül Kadir Akgül’ün telgraf ve mesajlarıyla verdiği kıymetli desteği için, Teskomb genel başkan vekilimiz sayın Bahri Şarlı’ya toplantımıza bizzat katılan İstanbul bölge birliği başkanımız Sayın Mustafa Silah Yürekli nin kendisini yanımızda hissettiren sıcak destek ve mesajlarına, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Faik Yılmaz'a bölge birliğinde beraber görev yaptığımız birlik yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, kooperatiflerimizin çok değerli başkanlarına kooperatif yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerine, Halk Bankamızın değerli müdürü sayın Engin Civan'a ve banka personeline, Tuzla Şoförler Esnaf Odası Başkanı sayın Tahsin Kırıcı'ya Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı sayın Yaşar Taşkıran'a,

Postahane, Cami,Şifa, Mimar Sinan, İçmeler, Aydıntepe, İstasyon, Yayla, Orhanlı, Orta Mahalle, Fatih, Akfırat, Mescit, Anadolu Mahallesi, Evliya Çelebi Tepeören ve Akfırat Mahallelerimizin değerli Muhtarlarına, Divanımızı yöneten Birlik Başkan vekilimiz Divan başkanımız sayın Bülent Kasapoğlu'na divan başkan yardımcısı birlik yönetim kurulu üyesi Sayın Ahmet Hulusi Ergin'e Divan Başkan yardımcısı birlik yönetim kurulu üyesi sayın Hamit Çiftçi'ye basın mensuplarına, kongremize türlü mazeretleri nedeniyle katılamadıkları için çiçek gönderen telefon eden, gönül selamı ve desteklerini gönderen dostlarımıza ve “en değerlisi kooperatif ortaklarımıza” şahsım ve kurumumuz adına çok teşekkür eder, saygı, selam ve sevgilerimizi gönderiyorum. Bütün kararlarımızı oy birliği ile onaylayan bize oy birliği ile yeniden görev tevdi eden, ortaklarımızın bize verdiği değerli güven ve desteklerine laik olmaya çalışacağız İYİKİ VARSINIZ.

Aramıza katılamayıp gönlü bizimle olan dostlarımıza da kazanılmış armağanların en güzeli olan sevgilerimizi ve gönül selamlarımızı gönderiyoruz.

Alınan kararların da kooperatifimize esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

icin-dubudus-010.jpg

icin-kalaba-001.jpg

icin-cocuk-002.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113