• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Okan Çetinkol?la devam dedi

Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Okan Çetinkol?la devam dedi
Faaliyetleri ve mesleki alanda getirdiği yeniliklerle dikkat çeken Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Okan Çetinkol, oy birliğiyle, yeniden dernek başkanlığına seçildi.


24 Nisan Pazar günü, dernek merkezinde yapılan kongre, minibüsçü esnafı ve şoförlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Divan başkanlığını Tuzla Şoförler Odası Başkanı Tahsin Kırıcı’nın yaptığı kongrede, dernek başkanı Okan Çetinkol tarafından okunan faaliyet ve denetim kurulu raporları ile tahmini bütçe, ibra edilerek, onandı.      BİZ, ÜZERİMİZE DÜŞENİ      FAZLASIYLA YERİNE GETİRDİK
 Başkan Okan Çetinkol, konuşmasına, “Dernek olarak biz, bu güne kadar esnafımızı rahatlatmak ve gerek kendi esnafımızdan, gerekse yolcularımızdan gelen şikayetleri, en aza indirgeyebilmek için üzerimize düşen ne varsa, büyük bir azim ve kararlılıkla yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da, aynı azim ve gayretle, çalışmalarımızı yürüterek, üyemiz olan esnafımızın sorunlarını, çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.” sözleriyle devam etti.                               PROJELERİNİ ANLATTI
Kongrede, hedeflerinin, daha sorunsuz bir çalışma hayatı için gereken çalışmaları ve düzenlemeleri gerçekleştirmek olduğunu söyleyen dernek başkanı Okan Çetinkol, gelecek günlerde uygulamaya koymayı düşündüğü yeni bir araç takip sistemi hakkında da bilgi verdi. Uygulamaya konulması kararlaştırılan yeni sistemde, Tuzla içerisinde belirlenen bazı duraklara monte edilecek cihazlarla, araç takibi yapılacak.
Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimle, mevcut dernek başkanı Okan Çetinkol, yeniden başkanlığa seçildi.
Okan Çetinkol başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU
Okan Çetinkol (Başkanı), Uğur Dar (Başkan Yarımcısı), Muhsin Yurt, İbrahim Polat, Mesut Gürler, Hakan Eski ve Ferat Calcalı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113