• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Tuzla Milli Eğitime büyük ödül!

Tuzla Milli Eğitime büyük ödül!
Tuzla İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğü tarafınan hazırlanan AB projesi, Avrupa Birliği Projeleri arasında Türkiye'de ikincilik ödülüne layık görüldü.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 “Our Work To Extract Ores " projesinin İlk Uus Ötesi Eğitim faaliyeti LTT(Learning/ Teaching/Training)  1-7 Mayıs tarihlerinde Makedonya’nın Ss. Cyril and Methodius Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Profesör Elena Achkovska mentorlüğünde yapıldı.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gönderen kuruluş olarak Türk ve Avrupalı katılımcılara “Europass Mobility Certificate” Avrupa Hareketlilik Sertifikasını sağlama prestijine nail oldu.

7 günlük çalışma ziyareti boyunca AB Basınına açıklamalar yapan proje koordinatörü Gülnur Çat, soruları cevapladı ve projenin gelecek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

The Ss.Cyril and Methodius Üniversitesi ,Kumonovo Belediye Başkanlığı,Üsküp’te ICT Talent Yenilikçi Eğitim Merkezi –ILUMINE, Bitola’da Gifted and Talented-MANT Üniversitesine özel davetli olarak katıldılar.

Prof. Dr Ljupco Kevereski’ye ve ekibine projenin sunumunu yapan proje koordinatörü Gülnur Çat, projede işbirliği için teklif aldı.

Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan Onat “Projemizin Makedonya ayağındaki eğitimi; Romanya ve Polonya’dan gelen ortaklarımızla birlikte gerçekleştirmiş olduk. Bu dört ülkede proje kapsamında yapılan eğitimler sonucunda, ülkelerin eğitim sistemlerinde öğrencileri yetenekleri doğrultusunda keşfedip yönlendirme konusunda yeni ve farklı bakış açılarının oluşturacaktır. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta proje koordinatörümüz Gülnur Çat hanımefendiye olmak üzere emeği geçen herkese ve bu imkanı bize sağlayan TÜRKİYE ULUSAL AJANSINA teşekkür ederim.”dedi.

unnamed21-001.jpg

unnamed22-003.jpg

unnamed111-005.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113